МАРТ През този месец принципно не се сключват бракове, но в

...
МАРТ
През този месец принципно не се сключват бракове, но в
Коментари Харесай

Безпогрешен Брачен Хороскоп! Ето Кой Месец Е Най-Подходящ За Сватба!

МАРТ
През този месец кардинално не се подписват бракове, само че в днешно време малко на брой се преценяват със забрани и поверия. Истината е, че мартенският съюз е доста забавен и прочувствен. Подгответе се за фамилен живот, пъстър като кожата на зебра: спокоен и конструктивен, който се сменя понякога със разногласия и безчувственост.

АПРИЛ
Любов, обич и още един път обич. Само мощните усеща могат да задържат съпрузите дружно цялостен живот. Първото и главно условие за дълготраен съюз е още след сватбата младите да се отделят и да не живеят с родителите.

МАЙ
Който се дами през май, дълго време ще се мае... Това мнение не е правилно. Майските бракове са едни от най-щастливите. Те са слънчеви и плодовити, а статистиката сочи, че скрепените през този месец брачни двойки по-бързо доближават до материално благополучие.

ЮНИ
За младоженците, които се бракосъчетават в този парещ месец, е значимо да запомнят едно: всичко хубаво е до време и е с мярка. Крайностите във всяка тенденция са свързани със съществени последици. Затова би трябвало да внимават с високите градуси на своите усеща.

ЮЛИ
Може да звучи необичайно, само че летните бракове много си наподобяват. Основното при тях е, че съпрузите незабавно би трябвало да изяснят своите цели. Развоят на брака зависи от това кое считат за най-важно: фамилията, кариерата, персоналното благоденствие или свободата. Ако има почтеност в партньорските връзки, съюзът ще просъществува.

АВГУСТ
В началото може да има тествания за силата на възприятията. Едно е ясно: най-малко в първото десетилетие съпрузите няма да скучаят. Заради Богородичния пост някои заобикалят да се женят в интервала от 1 до 14 август.

СЕПТЕМВРИ
Най-благоприятният интервал за женитби е този месец. Когато се събира урожаят, е най-хубавото време за встъпване в брак, което постоянно приключва с идеално съпружеско благополучие. Но няма безоблачно общуване, тъй че внимавайте в дребните елементи.

ОКТОМВРИ
Първо би трябвало добре да се замислите: „ А би трябвало ли? “ и едвам тогава да пристъпите под венчилото и да се вречете във честност. Много съмнения има в тези съюзи, компликации, които се вземат решение с компромиси.

НОЕМВРИ
Бурни пристрастености, взаимни обвинявания, раздели и събирания, само че най-често спадовете и екзалтацията на възприятията приключват с „ добър край “. Ако желаете да имате спокоен и съразмерен брак, то изчакайте, само че в случай че нямате проблем със фамилните драми, то минете под венчилото есента.

ДЕКЕМВРИ
Декемврийският съюз с редки изключения е много постоянен. Както по време на Петровия пост, по този начин и през Коледния някои влюбени избират да не подписват брак. Това е въпрос на персонално решение и религия, само че в случай че минете под венчилото в последния месец на годината, ще издържите на всевъзможни тествания и ще съхраните нежни усеща един към различен.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР