“MARTINEZ perfume има удоволствието да отвори втори магазин в град

...
“MARTINEZ perfume има удоволствието да отвори втори магазин в град
Коментари Харесай

Парфюми Мартинез с втори магазин в град Ямбол

“MARTINEZ perfume ” има удоволствието да отвори втори магазин в град Ямбол. Той се намира на територията на Retail Park Yambol. Първият е открит през август 2018-та година и се намира на ул. Търговска 35.
Като фенове на марката взехме решение да ви " разведем " из новия магазин и да ви покажем на какво залагат парфюмеристите в този обект. 
 Парфюмът, който стана известен измежду мъже и дами от общественото пространство Парфюмът, който стана известен измежду мъже и дами от общественото пространство
В два следващи материала ви разказахме повече за уникалността и трайността на парфюма Insomnia на Фавиол Сефери. Разбира се, с цел да сме м...

За тези, които не знаят -  предлага парфюми в клас “Авторска парфюмерия ”, селектирани, създадени под непоколебим надзор, бутилирани и опаковани с грижа, точност, внимание към детайла и цялостна отдаденост за реализиране на съвършен резултат всякога в лична база в България.
Мартинез работи с  френски производители на парфюмни композиции с явен генезис и присъщи качества, които познавачите могат да разпознаят в парфюмите от марката.
Ние към този момент се убедихме в качеството и трайността им в. А ти?

 Кой е един от най-трайните парфюми на българския пазар? Кой е един от най-трайните парфюми на българския пазар?
Какво е Insomnia? Insomnia е парфюм, който е основан в сходство с правилата на висшата (haute) парфюмерия. Парфюмът Insomnia бук...
Освен парфюмите на Мартинез, ароматът и авторската си сбирка от 5 парфюма, наречена Private Collection, марката предлага и ароматни дифузери, ароматизиращи спрейове за текстил на водна основа, щадящи тъканите, ароматни свещи, натурални сапуни с етерични масла и дезинфектанти за ръце. 
" На новото място залагаме на още по-висок стандарт при обслужване на клиентелата си, елементарно налична локация с обезпечени паркоместа, първокласна конюнктура и персонално отношение към всеки клиент. ", споделят от марката.

Напомняме, че компанията е основана през 2014 година, основана е в Русе и за малко време съумява да отвори физически магазини из цялата страна - Бургас, Варна, София, Кюстендил, Пловдив, Благоевград, Хасково, Свиленград, Пазарджик, Сливен, Велико Търново, Плевен, Русе, Силистра, Исперих, Добрич, Казанлък, Стара Загора, Димитровград, Търговище, Шумен. 

 Парфюм, основан в колаборация с българин, провокира възторг измежду ютюбъри от целия свят Парфюм, основан в колаборация с българин, провокира възторг измежду ютюбъри от целия свят
Искате ли да ви издадем една загадка? Хората които ухаят добре са доста по-атрактивни и привлекателни! Сега си представете, че има парфю...
Хиляди удовлетворени клиенти показват насладата си от отварянето на нови физически обекти в страната и възхищението си от продуктите, като обсипват страницата на Мартинез в обществените мрежи със суперлативи. 
По наше мнение - изцяло справедливо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР