Мартинес отдалечи Наполи от ЮвентусОтборът на Интер постигна късен успех

...
Мартинес отдалечи Наполи от ЮвентусОтборът на Интер постигна късен успех
Коментари Харесай

Мартинес отдалечи Наполи от Ювентус

Мартинес отдалечи Наполи от Ювентус
Отборът на Интер реализира късен триумф с 1:0 над Наполи в среща от 18-ия кръг на италианската Серия А. Точен за,,нерадзурите “ бе Лаутаро Мартинес в 90-та минута. Двубоят на,,Джузепе Меаца “ стартира по-добре за домакините. Шут на Матео Политано не откри обаче задачата. Малко по-късно възпитаниците на Карло Анчелоти сътвориха първото си голово състояние, само че опитът на Лоренцо Инсинье бе несполучлив.

Последва изстрел на Квадво Асамоа за състава на Лучано Спалети, само че и той не се оказа голов. До края на първата част португалският национал Жоао Марио на два пъти можеше да открие резултата, само че безрезултатно. Голмайсторът на,,нерадзурите “ Мауро Икарди също получи своята опция, само че в последна сметка първата част приключи при нулево тъждество.

През второто полувреме Инсинье получи добър късмет да изведе неаполитанци напред, само че ударът му бе блокиран. Малко по-късно Самир Ханданович избави шут на Хосе Мария Кайехон. Дрийс Мертенс също опита своя шанс, само че резултатът остана 0:0. Само в границите на минута сред 80-та и 81-та централният бранител на Наполи Калиду Кулибали бе изпъден за два жълти картона.

Домакините се втурнаха в търсене на победния гол и го доближиха след точната намеса на Лаутаро Мартинес, който получи жълт картон за своята бурна реакция след маркираното попадение. Гостите останаха с девет души, откакто нервите на гостите на Лоренцо Инсинье не устояха и той бе изпъден с пряк червен картон.

По този метод Интер се приближи на 5 точки от Наполи, до момента в който неаполитанци към този момент изостават от водача в таблицата Ювентус на девет пункта. В идващия кръг Интер гостува на Емполи, до момента в който Наполи играе вкъщи против Болоня. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР