Мартинес е новият фаворит за треньор на Реал МадридРоберто Мартинес

...
Мартинес е новият фаворит за треньор на Реал МадридРоберто Мартинес
Коментари Харесай

Мартинес е новият фаворит за треньор на Реал Мадрид

Мартинес е новият любимец за треньор на Реал Мадрид
Роберто Мартинес е новият любимец за треньорския пост в Реал Мадрид, оповестява английският таблоид Дейли Мейл. В последните дни за претендент номер 1 за ментор на Кралския клуб бе спряган Антонио Конте, само че наподобява все по-малко евентуално, че италианският експерт ще пристигна на "Снатяго Бернабеу". Срещу Конте са се изказали някои от основните фигури в съблекалнята на Реал и управлението на клуба е решила да се съобрази с тях.

Мартинес завоюва бронзовите медали с националния тим на Белгия на Световното състезание в Русия това лято, а преди този момент остави положителни усещания с отборите на Евертън и Уиган. Очевидно ползата на Реал към Мартинес е сериозен, защото белгийската футболна федерация разгласява формален коментар, в който прецизира, че всеки, който желае да си обезпечи услугите на испанеца, първо би трябвало да реализира сделка с Федерацията.

В същото време измежду евентуалните заместници на уволнения в понеделник Хулен Лопетеги е и мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино. В последните дни аржентинецът изрази разочарованието си от управлението на "шпорите", което не му обезпечи нито един нов футболист през летния трансферен прозорец и не съумя да обезпечи навременното пренасяне на отбора на новия стадион, което принуждава лондончани да домакинстват на "Уембли". Според медиите в Англия от Реал са подготвени да удвоят заплатата на Почетино, с цел да го привлекат на "Бернабеу".

За момента краткотраен ментор на Реал е треньорът на втория състав на мадридчани Сантяго Солари, който през днешния ден ще дебютира при гостуването на Мелия в мач от Купата на краля. Според правилника на Испанската футболна федерация Солари има право да води тима като краткотраен треньор единствено две седмици, след което би трябвало да бъде назначен непрекъснат ментор. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР