Мартина Юрукова е от плеймейтките, за които разкрасителните корекции са

...
Мартина Юрукова е от плеймейтките, за които разкрасителните корекции са
Коментари Харесай

Какво се случва? Мартина Юрукова все повече не прилича на себе си

Мартина Юрукова е от плеймейтките, за които разкрасителните корекции са като носните кърпи. Няма спор, че моделката, която от ден на ден придобива екзотична визия, се старае с всички сили да остане настояща и мечтана, а за тази цел са нужни съществени финанси за поддържка. 

Виж още: Малката пее без долни дрехи? Певицата предизвика мнения с облекло, само че в действителност ли е по този начин?

Тунингът е повече от явен, скъпите екскурзии до първокласни кътчета са всекидневие, а спринтирането по моловете - безусловно наложително, с цел да се поддържа висок стандарт. Истината обаче е, че въпросната мацка все по-малко наподобява на себе си. В една от последните си изявления Мартина написа, че " колкото по-големи са косите, толкоз повече я зяпат ". Косите несъмнено може да вършат усещане, само че други неща изрично са по-сериозен обект на внимание от всички хора. Едни ще я упрекват, а други ще мечтаят да я... поканят на среща.

Виж още: Хем тъжи, хем си сподели гърдите: Алекса Ангелова разгласява топлес фрагменти

В Instagram страницата ѝ се появи фотографията горе, която е от почивката на Мартина, само че на фотото като че ли гледате различен човек. Това е по този начин, в случай че я съпоставяме с една от най-първите ѝ изявления в обществената мрежа, която е от 2017 година. Видно е, че и тогава е имала сериозен тунинг, само че афро визията още не е толкоз мощно застъпена. 

Виж още: Съвременна Снежанка в магичен свят: Михаела Тодорова избяга в прилежаща страна

Припомняме, че преди време тя първо постави силиконови импланти в гърдите си, след това поправя устните си, а преди няколко години стана ясно, че е допълнила визията и с импланти в дупето. Мартина не е коментирала тематиката, само че би трябвало да отбележим, че този вид импланти не са нещо ново за родните българки. Наскоро с бразилско дупе се снабдиха Моника Валериева, Николета Лозанова и Андреа, които с наслада и горделивост демонстрират резултатите.

Изображение: https://www.instagram.com/martina_yurukova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР