Мартина Ганчева, която дълго време бе едно от лицата на

...
Мартина Ганчева, която дълго време бе едно от лицата на
Коментари Харесай

Лора Крумова вече няма да е водеща! Вижте коя красавица я измести от екрана

Мартина Ганчева, която дълго време бе едно от лицата на кабеларката „ България он еър ” а от октомври се причисли към екипа на „ Събуди се ” по Нова, ще стане титулярен водещ на утринното предаване.

Красивата русенка попадна в екипа, откакто Лора Крумова излезе в отпуск по майчинство. Ерудираната Мартина обаче бързо се трансформира в фаворитка на феновете освен поради заради красивата си осанка, само че и поради богата си обща просвета по тематики от интернационалната политика до рисковите спортове. 

След появяването й в „ Събуди се ” рейтингът на предаването скочил, а мощният й старт тормозил предшественичката й Лора. Амбициозната Крумова даже обмисляла разновидността да приключи майчинството си от боязън, че може да загуби мястото си в утринното предаване. 39-годишната дебеланка била наясно, че законът е на нейна страна и малкия екран е длъжна да я вземе назад на работа. Тя обаче треперела, че може да я смъкват от екран. Според хора от кухнята, прекомерно евентуално било Крумова да се върне в ефир, само че със своя лична графа, сходно на приятелката си Галя Щърбева.

За разлика от скучноватата Лора, по-младата и по-атрактивна от нея Мартина сграбчила феновете и с ексцентричните си ползи. Ганчева се увличала от рисковите преживявания. Карала е водни ски по Дунав, стреляла е с револвер, а най-голямата й пристрастеност са танците. Мартина е върл природозащитник, обича животните, гриже се за кучета и котки, а през свободното си време създава бижута. Сигурен знак за напрежението, което тлее сред Лора и Мартина, е фактът, че репортажите на остарялата приятелка на Крумова - Галя Щърбева, се излъчват единствено в събота, когато водеща на „ Събуди се ” е Мира Иванова, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР