Мартина Ганчева живее с приятеля си на семейни начала вече

...
Мартина Ганчева живее с приятеля си на семейни начала вече
Коментари Харесай

Водещата на Събуди се разкри тайни за личния си живот

 Мартина Ганчева живее с приятеля си на фамилни начала към този момент от няколко години, само че към момента няма вест за брак и деца. Водещата на предаването " Събуди си ", която идващия март ще чества 40-тия си празник, до момента сякаш все е давала приоритет на кариерата си.

Мартина не е типичната кариеристка, защото за нея най-важно е да работи това, което обича, и с това не прави компромис. Синеоката журналистка постоянно с вдъхновение споделя за достиженията си в специалността и заниманията си, измежду които зумба, а до преди 4 години и танци. Личният й живот в никакъв случай не е бил на назад във времето, защото Мартина има доста мощна връзка със фамилията си, а за мъжа до себе си е говорила единствено хубави неща. Само че Мартина в никакъв случай не е разкривала самоличността му, даже и във фейсбук, където другояче е доста дейна. На фона на извънредно доста фотоси от работата си, пътуванията си, срещи с другари и моменти с родителите си, няма нито една с въпросния мъж, с който журналистката е казвала, че живее на фамилни начала.  " Обвързана ", отбелязала е водещата в обществената мрежа, само че с кого евентуално е тайнственост даже за сътрудниците й. 

" Хубав, образован и доста добър. И тук е мястото да кажа, че в случай че не беше той, аз нямаше да стигна до тук, тъй като е безпределно толерантен към всички моменти, в които липсвам от у дома или работя. Не мисля, че доста хора биха реагирали толкоз толерантно. Той е най-верният ми барометър и консултант. Не ми икономисва нито похвалите, нито минусите ", споделяла е Мартина в миг на признание. 

Русенката избира да не навлиза в елементи за връзката си, без да е уточнявала за какво. Казвала е единствено, че от дълго време е обвързана. Не се знае нищо за мъжа, с който живее. Мартина е описвала единствено негови качества, измежду които цени толерантността и търпението. " Важно е, тъй като в случай че индивидът до теб не те схваща, не можеш да вървиш напред. Притесняваш се какво ще си намерения, дали ще се почувства ощетен и подценен. Ако няма заварка и схващане, няма да има и връзка. Разбирането и взаимният компромис са ключът към това да сте щастливи и да сте дружно, и връзката да издържи дълго ", разсъждавала е водещата. Мартина Ганчева въпреки всичко мисли за брак и деца. " Смятам, че родителството е нещо, в което няма краен период и се случва самостоятелно при всеки ", казвала е тя. Така че нищо чудно скоро да изненада сътрудници и другари. 

До тогава журналистката разпределя времето си хармонично сред работата си, моментите с околните си и заниманията си. Водещата постоянно е имала извънредно мощна връзка с родителите си. Най-тежка в персонален проект е загубата на татко й Румян Ганчев, който е бил зам.-областен шеф, шеф на Историческия музей и на районната библиотека " Любен Каравелов ". " Не можах да се сбогувам с него, тъй като болестта му се разви доста бързо. Отиде си без време ", споделяла е Мартина. Никой от лекарите, а минали през доста отзиви, не казвал какъв брой му остава. " Вътрешно желая да имам вяра, че си е отишъл спокоен. Последния път, когато се видяхме в София, той ми сподели: " Спокоен съм за теб, знам, че си добре ". Смъртта му беше огромен удар, тъй като двамата бяхме доста близки другари, връзката ни в действителност беше специфична. Много хора споделят, че наподобявам на него, не даже физически, а като лъчение ", споделя Мартина. 

Тя е доста близка и с майка си Лили Ганчева, която е изпълнителен шеф на асоциация " Еврорегион Данубиус ". Двете постоянно дружно си провеждат пътувания и почивки край морето, даже се случват да си вършат компания в спортната зала. Майка й е най-големият й критик и в това време най-големият ми почитател. " Нищо не ми икономисва - от тоалета до наличието на предаването ми ", казвала е Мартина. 

Пътят й в специалността не е бил по никакъв начин елементарен. Журналистката, която приключва румънска лингвистика и още през втория учебен срок на следването си стартира да стажува в БНР, а по-късно се явява на кастинг при Уляна Пръмова, тогава шеф на телевизия " Ден ". После се мести в предаването " Днес " по " България Он Еър ", а от близо две години е водеща на " Събуди се " по Нова тв. 

Вечно усмихнатата водеща рядко, само че постоянно намерено е говорила за здравословните проблеми, които преборила. Мартина била дете, когато поради обгазяването в Русе, получавала астматични припадъци и лекарите посъветвали родителите й незабавно да изоставен града. Затова и две години са живели в Правец. Мартина има и три интервенции зад тила си. Водещата не е споделяла детайлности, само че е изтъквала, че всички тествания, които й се стоварили на главата, доста я трансформираха. Преди била неуравновесена, плаха, несигурна, а тези компликации я създали по-спокойна. Мартина даже помогнала с опита си на своя колежка, която незадълбочено познавала. Само че водещата не се поколебала да я успокои, когато научила, че има проблем, който и тя самата имала. Всичко това я предиздвикало да се интересува, да чете, да опознава себе си. " А от време на време и да оказвам помощ на другите. На себе си помогнах, като започнах да танцувам. Винаги съм се занимавала с някакъв спорт, само че в танците е моята душа ", казвала е Мартина. 

Тя обича спорта от дете и все била на тренировки, като сменяла единствено дисциплините. Майка й я водела на типичен балет, само че не била от най-фините и ниските деца и не траяла. В 7-8 клас упражнявала аеробика в зала до дома си. Ходила на пукотевица, а до преди 4 години Мартина била много дейна на уроците по танци, които посещавала в София. Намерила това си занимание напълно инцидентно. Преди време, малко преди старта на " Денсинг Старс " и " ВИП денс ", дала отговор на въпрос, обвързван с танци, във фейсбук. Спечелила три урока по салса, само че не й харесало. Започнала да търси танца, който е за нея, и по този начин, през 2015 година Мартина излиза даже на огромна сцена в НДК. Водещата се присъединила в танци на кино музика. С групата, в която взе участие, изпълнили Котешки танц, въодушевен от кино лентата " Батман се завръща ". 

Мартина е позагърбила и другото си занимание – изработването на бижута. Тя от дребна се увличала по модата и детайла. Дори скицирала модели, изрязвала картинки от женски списания, гледала фешън канали. " Започнах на смешка с обеци за Свети Валентин ", споделяла е Мартина. Днес тя има все по-малко време да прави бижута, само че пък продължава да носи тези, които към този момент е изработила, с които постоянно жъне похвали, писа Уикенд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР