Мартина – една от най-противоречивите участнички в последния сезон на

...
Мартина – една от най-противоречивите участнички в последния сезон на
Коментари Харесай

Участници от различни риалити формати се изправят един срещу друг

Мартина – една от най-противоречивите участнички в последния сезон на риалити предаването " Фермата “, ще премери сили с някои от представителите на конкурентното телевизионно шоу " Игри на волята “. Това стана ясно, откакто спортната игра Sparta Games оповестиха последното си събитие.

Собственичката на студио за хубост е измежду първите оповестени участници. Към момента е известно само, че тя ще е капитан на тима " Фермата “, като останалите играчи от отбора занапред следва да бъдат разкрити.

Общо 25 състезатели ще вземат участие в конкуренцията. Те ще бъдат разграничени на пет тима. Останалите отбори ще бъдат формирани от участници от " Игри на волята “, от инфлуенсъри, от бойни спортисти и от предходни представители на Sparta Games.

Единственият различен оповестен участник е Николай Чакалов, прочут и с прякора си Чакала. Той е на 25 години, по специалност е преподавател по ФВС, а в свободното си време разгласява онлайн видеосъдържание в областта на тренировките. Съвсем разумно – той застава отпред на тима на инфлуенсърите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР