Мартин Йорданов е новият директор на Умната фабрика за прекъсвачи

...
Мартин Йорданов е новият директор на Умната фабрика за прекъсвачи
Коментари Харесай

Мартин Йорданов е новият директор на умната фабрика на Schneider Electric

Мартин Йорданов е новият шеф на Умната фабрика за прекъсвачи в Пловдив на Schneider Electric, световен водач в цифровата промяна на енергийното ръководство и автоматизацията.

Той заема мястото на Мария Топчийска, която минава на интернационална позиция в компанията.

Мария Топчийска, която пое предприятието през януари 2020 година, е първата жена, застанала отпред на фабриката на Schneider Electric в България. Тя управлява процеса за узаконяването на пловдивския цех като Smart Factory в края на 2019 година В новата си роля в Schneider тя ще продължи да е обвързвана със Smart Factory. Задачата й ще бъде дружно с новия си екип да внедрява лийн техники за оптимизация на процесите и да залага нови стандарти за smart технологии, които да се употребяват в група фабрики на Schneider Electric, произвеждащи артикули за извънредно електроразпределение.



Мартин Йорданов и Мария Топчийска

Мартин Йорданов поема длъжността шеф на Умната фабрика в Пловдив след повече от седем години в компанията. През предходния си трудов опит той е заемал позиции в областта на ръководството на качеството и намаляването на разноските свързани със първични материали, инструментални екипировки и материални потоци. Последната му позиция в Schneider Electric е „ Метод управител и управител поддръжка “. Мартин е ученик на Техническия университет в София със специалности „ Електроника “ и „ Производствен и операционен мениджмънт “. Назначението му идва скоро откакто компанията предприе разширение на производството в града под тепетата. 

Мартин Йорданов ще дава отговор за стратегическата визия за развиването на завода и непрекъснатото му рационализиране.

Екипът на Умната фабрика в България непрекъснато основава и внедрява новаторски технологии. Над 70% от процесите в индустриалната база в Пловдив са напълно автоматизирани. Тя е демонстрационен център за 14 страни, както и за задгранични компании с проекти да влагат у нас, а продукцията й се доставя в над 30 страни.  
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР