Мартин Янчев е известен сред защитниците и любителите на животни,

...
Мартин Янчев е известен сред защитниците и любителите на животни,
Коментари Харесай

Капките отказаха на благородна кауза

Мартин Янчев е прочут измежду бранителите и феновете на животни, за други пък е прочут от сериала " София денонощно ". Мъжът от години е трансформирал хуманното отношение към животните в своя идея. Преди дни Мартин се оплака от управлението и пиарите на шоуто " Като две капки вода ", видя Lupa.bg. Те не му разрешили да изкаже своята признателност към актрисата Елена Атанасова, която постоянно оказва помощ бездомничета.



Ето какво написа Мартин Янчев:

Изключително съм отчаян от управлението и пиарите на- " Като две капки вода "...
Свързахме се с тях, с молба да благодарим обществено на Елена Атанасова употребявайки техния ефир, за грижата и към бездомните животни!
Обясних им, че даже няма да загатвам организацията която съставлявам!
Искахме да дадем добър образец, и повече хора да стартират да оказват помощ на по-слабите без значение дали е човек или животинка!
За жал ни отхвърлиха изрично...
Вероятно за тях положителният образец не е приоритет,а нещо друго...
Уважаеми господин Халваджиян, не знам дали е стигнало до Вас и Вие не сте го разрешил, само че в случай че е по този начин е грехота..!
Парите не са най-важното в този живот!
Ако не знаете за самодейността ни и някой е взел сходно решение вместо Вас, просто назначете хора със сърца, а не такива които работят единствено и само да вземат заплатата си.
Ако Вие сте повода за този безапелационен отвод,моля кажете какъв брой коства минута във Вашият ефир, и да го създадем?!
Все някак ще съберем с почитателите ни нужната сума!



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР