Мартин Стоичков (3-1) спечели със събмишън чрез риър некед чоук

...
Мартин Стоичков (3-1) спечели със събмишън чрез риър некед чоук
Коментари Харесай

Мартин Стоичков спечели битката на левскарите на SFC 8 - The Matrix

Мартин Стоичков (3-1) завоюва със събмишън посредством риър некед чоук "битката на левскарите " против Крум Папазов (0-1) по разпоредбите на ММА на бойната галавечер SFC 8 - The Matrix в софийската зала "Зимен замък ". Папазов имаше поддръжката на многочислена агитка на Левски (Стоичков също имаше свои поддръжници, защото и той е левскар), която дойде малко след началото на галата, тъй като по-рано денем на стадион "Георги Аспарухов " футболният Левски разгроми Черно море с 5:1 в мач от Първа лига.

Стоичков стартира по-агресивно с прецизен ляв прав и по-късно десен крос, като секунди по-късно повтори офанзивата си с юмруци и даже добави ляв хайкик, който не попадна кристално чисто. Той продължи да бъде по-активен и разнообразяваше с лоукикове, а Папазов може би се нуждаеше от повечко време за справяне с напрежението. Към края на рунда и той опита нелош ляв хайкик, който зарадва сподвижниците му в публиката. Стоичков пък направи спининг-ляв-бекфист и към края на рунда реализира тейкдаун, само че не съумя да извърши нищо значително на земя в оставащите секунди, като от тил съперникът му се защитаваше добре.

Рано във втората част Крум още веднъж бе по тил, откакто опита да бъде по-агресивен в стойка, само че успяваше да се опази от забележителен граунд-енд-паунд. Стоичков реши да се изправи и да опита с дясна ръка да откри главата на съперника си и записа няколко попадения, като Крум се защитаваше с крайници. До края на рунда Мартин остана в преобладаваща позиция и къс граунд-енд-паунд "посрещна " сирената.

Отново при започване на рунда Папазов опита офанзива в стойка и Стоичков реши да придвижи борбата на земя, като съперникът му трябваше да се пази от тил. Крум опита да отвърна два пъти със заключване на крайници и вероятно събмишън, само че Мартин се измъкна и реализира на собствен ред контраакция - риър некед чоук за третата си победа на профи кръга.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР