Мартин Стоев е новият треньор на Нефтохимик 2010. Това на

...
Мартин Стоев е новият треньор на Нефтохимик 2010. Това на
Коментари Харесай

Мартин Стоев пое волейболния шампион Нефтохимик 2010

Мартин Стоев е новият треньор на Нефтохимик 2010. Това на България.

52-годишният софиянец не е работил във волейболния хайлайф, откогато не води основания от него Сливнишки воин. Като селекционер на националите от набор 2003 Стоев завоюва 8 медала от девет шампионати, като стана втори в света и в Европа, както и първи на Балканите. Начело на мъжкия внушителен отбор на България той има бронз от международно състезание и Световна купа, както и пето място на Олимпиадата в през 2008 година.

Мартин Стоев е първенец на България като волейболист и като треньор. Триумфирал е с купата и в Румъния отпред на Томис Констанца.

Той заменя на поста Атанас Петров, който по-рано през днешния ден се раздели с бургазлии. Причината – отпаднането в петък на четвъртфиналите в шампионата за купата на България.

„ Клубът ни му благодари за работата, кулминационната точка на която бе шестата купа на „ нефтохимиците “, извоювана на 2 май предходната година пред почитателите ни в зала „ Младост “ в Бургас. ВК Нефтохимик 2010 желае на Атанас Петров здраве и още доста триумфи в специалността! Той вечно ще остане част от историята на клуба “, се споделя в известието на бургаския клуб.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР