Мартин Скорсезе и Робърт де Ниро се познават от 16-годишни

...
Мартин Скорсезе и Робърт де Ниро се познават от 16-годишни
Коментари Харесай

50-годишно приятелство свързва Робърт де Ниро и Мартин Скорсезе

Мартин Скорсезе и Робърт де Ниро се познават от 16-годишни младежи , разкри именитият режисьор за дългогодишното им другарство.
 
 Робърт де Ниро и Мартин Скорсезе Guliver/Getty Images

80-годишният Скорсезе показа по какъв начин той и връстникът му Де Ниро неотдавна са се насладили на специфичен миг на размисъл дружно . „ Казах на празненството за 80-ия му рожден ден, че си позволихме към 60 секунди в Кан “, сподели Скорсезе, имайки поради времето на дуото на филмовия фестивал в Кан през май, популяризирайки новия им филм Killers of the Flower Moon.
 
 Робърт де Ниро и Мартин Скорсезе Guliver/Getty Images

„ През нощта, след представянето в Кан ние пихме малко шампанско и се облегнахме, а басейнът беше там долу и хотелът, който в която бяхме, беше доста хубав. Имаше светлини, а над нас - небето и звездите. И той ме погледна, облегна се обратно и сподели: „ Може ли да повярваш къде се намираме след 50 години? “, споделя Скорсезе в изявление за известно вечерно токшоу. 

 
Robert De Niro & Martin Scorsese on the set of Taxi Driver (1976).
— Martin Scorsese Fan (@scorsesepoint)

Близкото другарство на холивудските митове стартира със фотосите на " Коварни улици " от 1973 година, само че никой от тях не е могъл да си показа, че ще бъдат там, където са в този момент - и към момента ще бъдат един до различен. „ Смятам се за огромен късметлия, че имам толкоз дълго другарство с него “, сподели Де Ниро пред PEOPLE през 2020 година за другарството си със Скорсезе. " Не мога да си показва живота си без него. "

 
Young Robert de Niro with young Martin Scorsese.
— Stellar Thinkers (@ThinkersStellar)

Режисьорът, притежател на Оскар, добави за своето дългогодишно другарство с Де Ниро: „ Той ми имаше необичайно доверие. Но мисля, че по някакъв метод установихме, че се усещаме доста сходни. "
 
 Робърт де Ниро и Мартин Скорсезе Guliver/Getty Images

Скорсезе приказва и за ролята, която е изиграл неговият другар, като го е убедил да направи „ Разяреният бик “ . Той сподели, че тогава е минал през безусловно вманиачен интервал, бил в болница от където не вярвал, че ще излезе жив. " Но Де Ниро пристигна при мен в болничното заведение и ми сподели: „ Хайде, Марти “. Преди това бях направил „ Шофьор на такси “ и „ Ню Йорк, Ню Йорк “, които за жалост, не се показаха добре. В този интервал ми беше доста мъчно да работя и не знаех, дали в миналото още веднъж мога да се вълнувам от основаването на филми. Започнах да се депресирам и прекосявах през всевъзможни проблеми и най-после съвсем умрях. Де Ниро обаче продължаваше да упорства за снимането на кино лентата от 1980 година ", спомня си бележития режисьор.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР