Мартин Николов - Елвиса не е единственият мъж в новия

...
Мартин Николов - Елвиса не е единственият мъж в новия
Коментари Харесай

Хубавец от Игри на волята бивш на Деси Слава, съсипала му живота с този ход

Мартин Николов - Елвиса не е единственият мъж в новия сезон на " Игри на волята ", който е имал връзките с известна фолк певица. За никого не е загадка, че той претърпя бурна обич с Емануела.

Оказа се, че един от мачовците от новия сезон на риалити формата е имал връзка с друго огромно име от родния попфолк. 

Но тази обич му изяжда главата и се сбогува с фантазията си да стане футболист. Неговият управител прекъснал правата му на футболист незабавно щом схванал за случката му с певицата. 

Красивият Богомил Мастагарков е апетитен за българския Кен и за първи път признава, че огромната му обич е певицата Деси Слава. Той се оказва следващото младо спортисче, което е записала в секс тефтерчето си. 

" Занимавам се с мода от над 10 години. само че също по този начин съм се занимавал професионално и с футбол. Успехите ми във футбола започнаха още на 12-13 годишна възраст от шампионати във Франция и Италия, където завоювах самостоятелни награди. Бях видян от мъжкия тим на " Локомотив Пловдив ", оттова пристигнаха и другите ми триумфи. Получих позвъняване и от персоналния управител на Димитър Бербатов - Емил Данчев ", споделя за себе си мачото, който работи като модел в чужбина. 



" По време на футбола срещнах и първата си обич - певицата Деси Слава. Искаше да ме снима в неин клип, само че аз отхвърлих. Един другар ни направи среща и изпитах първата си тръпка. Поканих я да ми бъде дама на бала, тя одобри и бях като една голяма атракция, написа show.blitz.

Моят притежател на клуба се подразни на това нещо и реши да прекъсне моите права. Бях в доста добра форма. Куфарът ми беше качен на автобуса за чужбина и ме смъкнаха непосредствено от него. Бях като посърнал и ми потеглиха сълзи от очите. Това ми беше една от най-големите фантазии ", признава той и даже в този момент очите му се пълнят със сълзи при спомена
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР