Мартин Николов - Елвиса досега бе известен главно като гаджето

...
Мартин Николов - Елвиса досега бе известен главно като гаджето
Коментари Харесай

Участници и зрители на "Игри на волята" в ступор: Ето откъде са парите на бившия на Емануела - Мартин Елвиса!

Мартин Николов - Елвиса до момента бе прочут основно като гаджето на Емануела. Той блесна около нея още преди време в Брадъра, а в този момент тя му оказа помощ да се изяви и в " Игри на волята ", въпреки че от дълго време не са във връзка. Емануела обаче изясни, че за Мартин е значимо да бъде прочут и е решила да му даде рамо. Кой знае, май сред двамата още прехвърчат искри...

Това обаче не е тематиката в този момент, а парите на Елвиса, който дълго време се водеше просто правоприемник на богати родители. 38-годишният мачо, който е с три години по-млад от зеленооката певица, обаче отхвърля това и се гордее, че самичък си вади кинтите. При това какви кинти единствено...

Николов се похвали, че може да разбие всеки на покер и точно от тази игра му идвало и " тлъстото ". Де факто Елвиса е един от най-силните ни покер играчи, като по сметки от нашенските уеб сайтове, е спечелил повече от половин милион от играта.

Запознати настояват, че действителните доходи на Мартин са доста повече като той постоянно взе участие и в покер шампионати онлайн, освен това от цяла Европа. За една игра там можеш да гушнеш над 20 бона, което е дюшеш.

" Как да не го харесват дамите и изключително златотърсачките?! Но като го гледаме, той май още си точи лигите по Емито. Чепата си е тя, споделя му играта, само че очевидно му е забавно с нея ", разясняват играчи от риалитито.

Източник: България през днешния ден

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg