Мартин Николов – Елвиса придоби известност преди 6 години, когато

...
Мартин Николов – Елвиса придоби известност преди 6 години, когато
Коментари Харесай

Емануела съжалява, че си е губила времето с Мартин Елвиса

Мартин Николов – Елвиса закупи популярност преди 6 години, когато се сгаджоса с фолк певицата Емануела. Понастоящем той е един от участниците в „ Игри на волята “, а и от дълго време е известен в покер и бизнес средите.

 

Елвиса е правоприемник на нотариус Мариета Николова и е съсобственик на една от най-известните вериги скъпи заведения за хранене. Рядко е губил шампионати в кариерата си на професионален покер състезател.

 

За амбициозния мачо се знае, че е приключил американския лицей „ Ричмънд “ в английската столица със компетентност „ Международни връзки “ и „ Право “ в УНСС. Очевидно това му е донесло освен нужните познания във връзка с ръководството на финанси, а и потребни умения в покера на професионално равнище.

 

Николов страни от обществените изяви, само че въпреки всичко е посочван като помощник в фамилния бизнес – нотариална адвокатска фирма на неговата майка и първокласните заведения за хранене. При всички положения той е човек, който умее да ръководи и удвоява парите.

 

Един от най-големите му триумфи е 12-о място на известния онлайн шампионат „ Съндей Милион ”. Годината е 2011, в събитието вземат участие над 1000 кандидати, а „ ElViSaRaTa “, както е прякорът му в покер средите, остава на косъм да влезе във финалната маса. Все отново, имайки поради многочислената конкуренция, позицията на Николов не е по никакъв начин неприятна, както и премията му от 8695 $. Той има и сполучливи изяви на шампионати в България, в това число и трофеи.

 

Елвиса е изкарал към половин милион лв. от карти, само че това са единствено по публични сметки в родните уеб сайтове. Със сигурност Мартин е спечелил много повече от покер. Според профилирани платформи Мартин Николов е един от най-хубавите родни играчи. Освен онлайн, той постоянно взе участие и в шампионати онлайн, най-много в Европа. Един от най-големите му триумфи е 12-о място на величествен шампионат, проведен от най-големия покер уебсайт в света. Участват над 1000 кандидати, а Елвиса печели близо 20 бона.

 

Тъй като е сполучлив предприемач, за Мартин Николов покер играта може и да не е главно занятие, само че сигурно той е от „ А “ тима на България. „ Нямате късмет против мен на покер. От 20 пъти 19 аз ще изляза крайният победител ”, сподели в един от епизодите в „ Игри на волята “ Мартин, защото част от племето му го разпитваше за кариерата му. И добави: „ Играя с огромен риск. Това е моята максима “.

 

Още с влизането си в шоуто 38-годишният плейбой бе показан като милионер. Според слуховете Николов стига съвсем до самия край на шоуто, което към този момент е снимано и сега се излъчва на запис. Елвиса отпада няколко дни преди последната за сезона борба. Както към този момент стана ясно, шоуто се печели от Иван Рълев.

 

За чалга почитателите риалити героят стана прочут преди 6 години, когато Емануела официализира връзката им с фотос, на който са гушнати. Разбира се, след това певицата отхвърли да са двойка, а сподели, че са единствено другари. Чалга дивата изглеждаше очевидно щастлива в обятията на обичания си, само че идилията не продължи дълго. Те се събираха и разделяха стотици

пъти. Връзката им попадна под светлините на прожекторите през 2018 година, когато певицата участваше в риалити формата „ ВИП Брадър “, а Елвиса влезе изненадващо в разгара на предаването. Това докара до прочувствени разкрия от страна на двамата за техния комплициран и изпълнен с възходи и спадове взаимен път.

Фокусът, несъмнено, падна напълно върху любовната история, а не толкоз върху изявите на Николов край игралната маса измежду най-хубавите покер играчи от България и света.

 

Емануела и Елвиса се срещат, несъмнено в нощно заведение. Страстта сред тях е огромна, само че връзките им са на приливи и отливи. След „ ВИП Брадър ” са щастливи и влюбени, след това идва етапа със свадите, ревността и обидите, по-късно още веднъж изгрява слънцето и са дружно, и по този начин десетки пъти.

 

Най-големият им скандал става в последните часове на 2022 година. Тъй като певицата няма присъединяване точно на Нова година, взема решение да отиде да чества с другари в Пампорово. С куфарите от колата й оказва помощ момче, което тя вижда за първи път там. Междувременно на Мартин му пращат известие, че точно това е новият мъж на Емануела.

 

Разгневен от видяното, точно на Нова година тя разгласява техни чатове, в които той я назовава „ отпадък “ и,лека жена “, предизвикан от лъжлива информация, че музикалната хала чества с нов мъж в Пампорово. Фолк звездата споделя, че недоумява за какво той реагира по този начин. Двамата били към този момент разграничени и той нямал право на ревнивост. На всичкото от горната страна нямало и от какво да ревнува, тъй като изпълнителката нямала никакви връзки с въпросното момче.

 

„ Обидите не са нещо извънредно, той си го практикува това. Тази външност и изкуственият имидж, който му се сътвори по време на „ ВИП Брадър “, че е най-уникалният мъж и че е от положително семейство, са цялостни нелепости. Семейството му не го познавам, само че Мартин несъмнено е най-голямото ми проваляне в живота. Той избира да щрака с пръсти в неговото заведение и това е единственото, което прави. Когато човек е незает и се занимава с простотии, е обикновено да изпуши в един миг. Според мен би трябвало да потърси помощ. Къде го открих?! Бях толкоз обезверена от моята предходна връзка с Димитър Динев, толкоз доста обичах, че не можах да го преживея. Той се появи, беше се разделил с жена си, и аз взех решение да опитам. Явно с годините не сме дорасли за нещо съществено, изключително той, личейки си по обидите.

През първите 2 години беше необикновен човек, само че по-късно... Не поисквам на никоя жена подобен мъж. Не пострадвам, няма драма. Но девойки, апелирам ви, не се подлъгвайте по осанката му, външния тип и това, което приказват медиите, тъй като някои хора са доста положителни артисти ”, показа преди време ядосаната. изпълнителка.

 

38-годишният мъж е ревностен и не крие това, а слуховете за мъжете и изневерите на Емануела още повече подхранват подозренията за верността на обичаната му, която незабавно след раздялата им стартира да загатва, че Елвиса е гей, съвсем като след края на предходните й връзки. Изпълнителката на „ В непознатите кревати “ съобщи, че остава извънредно разочарована от взаимоотношенията си с Мартин Николов. Тя разкрива, че някогашният й сътрудник стартира да й изневерява още на втората година.

 

„ За мен най-важните мъже в живота са моите синове, татко ми и двамата татковци на децата ми. Това са единствените значими мъжки фигури в живота ми, тъй като това са хора, с които съм обвързвана вечно и съм желала да бъде по този начин. Всички останали са някогашните на Емануела, които не са оставили никаква трайна диря “, отсича певицата.

 

„ Когато влизаш от връзка във връзка, постоянно приказваш за новия си мъж и остарелият някак изчезва. Но тъй като аз нямам мъж в живота си, и в този момент непрестанно ме свързват с Мартин. Сега, с цел да се отърва от това нещо, би трябвало да си намеря нов мъж, а аз не желая. Не мисля, че съм на подобен стадий от живота си. Не ми се занимава с такива неща. Настроена съм работно. Ако пристигна някоя обич – добре пристигнала, споделя чалга дивата след раздялата й с покер играча.

 

„ Нашата връзка може би щеше да завърши на втората година, в случай че не беше пандемията. Оттогава нещата въобще не са о’кей. Получавах доста възмутителни известия от дребни девойки, 20-годишни, на които той написа и предлага всякакви неща. Всяка уважаваща себе си жена няма по какъв начин да гледа повече съществено на подобен човек. Просто пристигна пандемията и о станахме дружно – ей по този начин, тъй като ни беше скучно “, показа за краха в връзките си с Мартин Емануела.

 

„ Искам да помоля всички публицисти да спрат да свързват името ми с този човек. Неговото само достижение е, че е някогашният на Емануела “, безапелационна е изпълнителката, която моли да бъде разграничавана от Елвиса, с който към този момент няма нищо общо, само че не отхвърля опцията някой ден двамата още веднъж да се съберат.

 

38-годишният мъж не разяснява какви са сега връзките му с чалгаджийката. Той има зад тила си един бракоразвод с някогашната му жена Гергана, от която има две дъщери – Мария-Никол и Каролин, които обожава.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР