Мартин Николов – Елвиса е бил шута на Емануела след

...
Мартин Николов – Елвиса е бил шута на Емануела след
Коментари Харесай

Елвиса изрита Емануела след брутална изневяра

Мартин Николов – Елвиса е бил шута на Емануела откакто я хванал в изневяра
Чалгаджийката е кръшнала на половинката си с приятеля му Калоян Аренов. Синът на някогашната министърка Долорес Арсенова е прекарал няколко незабравими дни в компанията на певицата от лекия род. Арсенов, който има апартамент в Дубай, поканил на посетители обвързаната Емануела, а тя единствено това чакала и отишла при милионера.

Певачката се пробвала да скрие от гаджето си, че е на посетители на Калоян, само че без триумф. Елвиса спипал обичаната си в невярност, въпреки самата тя да отричала, че е била интимна с Арсенов. Хитрушата се пробвала да втълпи на Елвиса, че е единствено другарка на министерския наследник, само че той, естествено, не й повярвал.

 емануела елвиса калоян арсенов

Мартин зарязал брюнетката малко преди 14 февруари и е решил този път раздялата им да е дефинитивна. Преди време те още веднъж скъсаха, този път поради невярност на Николов. Двамата въпреки всичко се събраха, като последните два месеца демонстрираха нон стоп възприятията си по заведенията.

Фолкаджийката обаче не устояла на изкушението и се предала на мераците на Арсенов, който е някогашен на колежката й Анелия. Говори се, че двамата са имали спекулация още преди 5 години. След това Калоян се ожени за хубавицата Сара, от която има наследник, само че бракът им не устоя.

Свободният Калоян го удари на живот като всяка седмица кани в Дубай на негови разходи разнообразни мераклийки. „ Той няма съществени планове към Емануела, единствено искаше да се позабавлява. Тя да му мисли в този момент, без гадже. Нищо чудно да стартира да тръби по медиите, че Мартин й е изневерявал и по тази причина го е зарязала “, издават нейни близки.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР