Мартин Митев, който е специалистът по подготовка на вратарите в

...
Мартин Митев, който е специалистът по подготовка на вратарите в
Коментари Харесай

Треньор от ЦСКА 1948 премина стаж при Оливер Кан

Мартин Митев, който е експертът по подготовка на вратарите в ЦСКА 1948, беше на стаж, воден от именити експерти.

Той се завърна от Хърватия, където слуша лекции и взе участие в на практика занимания, водени от немската легенда Оливер Кан, Кристоф Лолишон от Челси, хора от Спортинг Лисабон и куп други грандове.

" Изключително впечатлен съм от наученото, нека успеем да го използван и в академията на ЦСКА. Хората не икономисаха нито секунда, работеше се по 12 часа дневно ", показа Мартин пред клубната телевизия на ЦСКА 1948.

Оливер Кан дошъл с щаб от 4 души, които подготвяли практическите семинари. Всички се държали безусловно земно и колегиално. Марто е изключително впечатлен от Лолишон, който тренира 10 години вратарите в Челси, преди този момент работи в Рен. Сега е основен треньор на вратарите в академията на " сините " от Лондон.

" Това е индивидът, построил Петър Чех. Изключителна персона ", добави още Мартин, който от тази година е част от академията на ЦСКА. Припомняме, напролет стаж в Манчестър Сити пък изкара анализаторът на ЦСКА 1948 Цветомир Валериев. Той попи познания от британския първенец дружно с Мартин Петров. Двамата приказваха персонално с Гуардиола.
 ЦСКА 1948 притегли още един някогашен състезател на Лудогорец
ЦСКА 1948 притегли още един някогашен състезател на Лудогорец

" Червените " подписват с Ивайло Климентов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР