Мартин Минчев игра едно полувреме на върха на атаката на

...
Мартин Минчев игра едно полувреме на върха на атаката на
Коментари Харесай

Мартин Минчев: На отбора от дълго време му липсва победа

Мартин Минчев игра едно полувреме на върха на офанзивата на България, както и 42 минути на крилото, преди да бъде сменен от Станислав Иванов при успеха над Танзания с 1:0 в шампионата на ФИФА в Баку.

България завоюва първи триумф след 11 мача и цяла календарна година очакване. Кирил Десподов се разписа от фаул в 52-ата минута.

" Със сигурност е значима успеха. Дори и да бъде реализирана в другарска среща, е значима за самочувствието на тима. Мисля, че в случай че бяхме вкарали още преди първото полувреме, щеше да се развие по различен метод мача ", стартира роденият във Варна нападател.

Според него счита, че неналичието на централизация се дължи на равнището на съперника.

" Без подозрение, когато играеш с по-добри тимове - каквито бяха Унгария и Сърбия през ноември, концентрацията може да бъде на по-високо равнище. Докато през днешния ден тук може би в някои моменти сме изгубили централизация и това е довело до съответното неверно решение. Със сигурност на тима отдавна му липсва успеха и се веселя, че най-сетне пристигна. Въпреки че е другарски шампионат, е значима за самочувствието на тима ", добави той.

В понеделник, 25-и март, България ще излезе против домакините на шампионата FIFA Series.

" С Азербайджан сигурно е доста по-сериозен тим и ще бъде по-тежък мач. От нас зависи да дадем всичко от себе си, да покажем по-добра игра и да победим. Със сигурност, колкото по-често играем дружно, синхронът ще се върне измежду нас и ще се подобряваме. И със всеки лагер се надяваме да заиграваме по-добре и това да си проличава на терена в мачовете ", добави той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР