Мартин Луис призова милиони хора да проверят дали могат да

...
Мартин Луис призова милиони хора да проверят дали могат да
Коментари Харесай

Мартин Луис призовава всички да направят четири проверки преди крайния данъчен срок през април

Мартин Луис прикани милиони хора да ревизират дали могат да изискат евентуално хиляди лири назад преди края на настоящата данъчна година.

Говорейки по време на предаването си за паричното шоу на Мартин Луис по ITV нощес, финансовият гуру изясни няколко метода, по които можете да си върнете налога. Той първо прикани фамилните двойки да ревизират дали могат да се възползват от данъчните облекчения за брак.

Облекчението за сватбен налог е на стойност до £252 за настоящата 2023/24 данъчна година – само че исковете могат да бъдат и със задна дата от четири години. Това значи, че в случай че подадете иск за тази данъчна година и върнете четири предишни данъчни години със задна дата, можете да получите до £1256.

За да отговаряте на изискванията, единият от вас би трябвало да е неданъкоплатец, до момента в който другият лицето би трябвало да заплаща главната данъчна ставка от 20%. Лицето, което не заплаща налог, по-късно трансферира £1260 от персоналната си надбавка на своя брачен партньор или цивилен сътрудник, с цел да на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР