Мартин Луис издаде предупреждение към двойките, след като една жена

...
Мартин Луис издаде предупреждение към двойките, след като една жена
Коментари Харесай

Мартин Луис издава предупреждение към двойките, след като жена спести £19 000 след края на брака

Мартин Луис издаде предизвестие към двойките, откакто една жена изясни по какъв начин е икономисала съвсем £19 000 след края на брака си.

Жената, известна единствено като Анджела, написа писмо до MoneySavingExpert.com, обяснявайки по какъв начин е употребила уеб страницата в продължение на 20 години след раздялата си. Тя разказа, че е била в „ тежко финансово състояние “, откакто брачният партньор й си е тръгнал, само че е съумяла да спести £18 858,95 през годините с помощта на препоръките на екипа на MSE.

Анджела сподели, че първото нещо, което е направила, откакто е станала постоянен четец на MSE, е съставила бюджет, който тя към момента преглежда всяка година. Тя също по този начин отвори спестовни сметки и „ планираше за всяка опция “, в това число дребен фонд за незабавни случаи.

За да понижи дълга си по кредитната си карта, Анджела беше въодушевена от MSE да употребява 0% трансфер на баланс. Това ви разрешава да преместите съществуващия си дълг по кредитна карта към друга карта, където не плащате рента за избран интервал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР