Мартин Кръстев е дебютант в мъжкия национален отбор по волейбол

...
Мартин Кръстев е дебютант в мъжкия национален отбор по волейбол
Коментари Харесай

Мартин Кръстев: Готов съм да се впусна в предизвикателството национален отбор

Мартин Кръстев е дебютант в мъжкия народен тим по волейбол на България. Състезателят, играещ на поста централен блокировач, попадна в полезрението на треньорското управление Силвано Пранди – Николай Желязков след един доста добър сезон със състава на Дунав (Русе).

Мартин Кръстев съобщи, че е подготвен за предизвикването народен тим, а ето още какво сподели за BGvolleyball.com за първото си присъединяване с „ лъвовете “:

За първи път си извикан в националния тим. Как се чувстваш?

Страхотно, доста се веселя, че получих повиквателна и имам опцията да упражнявам с този състав. Чувствам се добре физически и давам всичко от себе си на подготовка. Надявам се този тим да се развива отсега нататък. Аз персонално съм стимулиран до покажа какво мога. Също по този начин се надявам най-много лагерът да ми помогне за подготовката за идния сезон.

Тази повиквателна изненада ли бе за теб, или отговор на положителната ти игра през сезона?

Общо взето беше огромна изненада. Направих в действителност добър сезон с Дунав, само че почтено казано не чаках това. Но пристигна като една добра вест, която одобрявам с отворени прегръдки. Готов съм да се впусна в това предизвикателство.

Как се чувстваш измежду по-старите национали?

Нормално. Те се държат професионално към всеки един от нас, по младите и новите имена. Смятам, че ситуацията е доста доба и има добър колектив в тима.



Какво мислиш за тази дълга подготовка без мачове?

Трудно е, тъй като това е подготовка и на тялото, и на душeвността. Но това лято могат да се създадат доста неща. Тази подготовка е нужна за всеки един от играчите и сме изпълнени с мотивация

Продължаваш през идващия сезон в Монтана, за какво избра този клуб?

Защото има добър екип от треньор и състезатели. Смятам, че Монтана е точното място за моето развиване. Най-вече това, че тимът има упоритости за положителни резултати в родното състезание и Европа, което е спомагателен тласък да бъдеш част от този състав. Надявам се да успеем да създадем мощен сезон.

Какво си пожелаваш за бъдещето?

Най-вече да съм здрав. Да покажа на какво съм кадърен и да се развъртвам оптимално в спорта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР