Мартин Камбуров ще събере бивши и настоящи съотборници и треньори,

...
Мартин Камбуров ще събере бивши и настоящи съотборници и треньори,
Коментари Харесай

Стоичков идва за празник на Камбуров

Мартин Камбуров ще събере някогашни и сегашни съотборници и треньори, както и митове на българския футбол на особено празненство на 27 декември в пловдивския " Новотел ".

Рекордьорът по голове в родния хайлайф призна пред " Мач Телеграф “ " че има удостоверение и от Христо Стоичков, който ще почете празника. Дотогава ще бъде и дефинитивно ясно дали нападателят ще приключи кариерата си, или ще остане по терените до лятото.

" Първо желая да кажа, че нито от Локо София, нито от различен клуб публично са се свързвали с мен. Вариантите пред мен са два - или ще остана в Берое до лятото, за което към този момент има някакви диалози, или ще спра. Държа да подчертая, че няма никакво напрежение сред мен и клуба, както и с треньора Петър Колев. Мисля, че и той ще удостовери същото. Опитвам се да оказвам помощ с каквото мога и в този момент се приготвям съществено за идния мач с Левски ", сподели Камбуров.
свързани новини4160на 30.11.2021
Той посочи, че не му е фиксидея да усъвършенства и върха по мачове в елита на неговия другар и съотборник в шампионския тим на Локо Пд Георги Илиев.

" Историята обаче си и е история. Ако се случи, значи по този начин е трябвало да стане. Всеки самичък преценя за себе си по кое време да спре. Жоро също можеше да поиграе още най-малко 6 месеца ", сподели още Камбуров.

Собственикът на Локо Пд Христо Крушарски от своя страна е подготвен да помогне за организирането на бенефис на легендата на " Лаута ". Двамата даже скоро се засекли на бензиностанция и се поздравили напълно обикновено макар несъгласията, които имаха в предишното.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР