Мартин Камбуров още не е взел решение даи да продължи

...
Мартин Камбуров още не е взел решение даи да продължи
Коментари Харесай

Камбуров на кантар за кариерата си след Нова година

Мартин Камбуров още не е взел решение даи да продължи с футбола след Нова година или да окачи бутонките.

Той вкара първия гол за успеха на с 2:1 над Славия. Ветеранът изравни още един връх - за най-вече изиграни мачове в елита. Камбуров към този момент има 454 срещи, колкото има и Марин Бакалов. Първата позиция в тази ранглиста се държи от Георги Илиев с 461 мача.

" Не недооценявам Славия, почитам доста този тим, само че от самото начало държахме самодейността. При гола се доверих на самостоятелния ми нюх към топката и изиграх обстановката по-нестандартно, а за шанс се получи. Пропуснахме да вкараме втори гол, който да реши изхода на дуела и бяхме на крачка да си изпатим за следващ път. Знаехме, че тимът на Славия е рисков при контраатаки, а и ни означиха от първата си обстановка. Важното е, че не рухнахме и продължихме да държим мача в ръцете си. Това ни оказа помощ да отбележим втория гол ", разяснява футболистът.
свързани новини9011на 14.10.2021
" И преди, и в този момент не ми е елементарно да въвеждам. Имаше доста положителни бранители преди време, в този момент също. Не знам дали ще намеря вътрешна мотивация да продължа да играя след Нова година, още не съм решил ", съобщи Камбуров пред " Гонг ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР