Мартин Камбуров може да продължи кариерата си след Нова година.

...
Мартин Камбуров може да продължи кариерата си след Нова година.
Коментари Харесай

Камбуров може и да продължи кариерата си, но само в "Берое"

Мартин Камбуров може да продължи кариерата си след Нова година. Това разгласи рекордьорът по голове в българския футбол на празненство, което той провежда по случай достижението си.

Камбуров, който има 256 гола в елита, е податлив да продължи, само че единствено в " Берое ". Решението му ще зависи и от финансирането на клуба.

" Ако продължа, ще е единствено в " Берое ". Никой не знае има ли изясненост към клуба и дали ще стартира зимна подготовка, което е доста тъпо. Базата е доста хубава и в случай че това нещо се спре толкоз внезапно, тъпо ", разяснява Камбуров.

Преди дни даде знак, че финансирането на " Берое " през намиращото се в тежко положение " Топлоелектрическа централа Марица-изток 2 " ще спре.

" Трябва да се обмисли с управлението, да се приказва. Няма изясненост най-малко към този момент. Искам да изчакам. Искам да оказа помощ на Берое до май месец. Клубът ми оказа помощ за върха и аз съм задължен. Нямам чак толкоз огромна мотивация, не виждам огромен цел, с цел да продължа в различен тим ", добави Камбуров.

На тържеството, проведено от нападателя участваха Христо Стоичков, Христо Бонев, някогашни съотборници на Камбуров и др.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР