Мартин Хинтерегер прекара втората половина на сезон 2018/2019 като преотстъпен

...
Мартин Хинтерегер прекара втората половина на сезон 2018/2019 като преотстъпен
Коментари Харесай

Франкфурт преговаря за Хинтерегер, но има и резервен вариант

Мартин Хинтерегер прекара втората половина на сезон 2018/2019 като преотстъпен от Аугсбург в Айнтрахт (Франкфурт) и остави отлични усещания с играта си за “орлите”. Австрийският национал оказа помощ на тима да стигне до полуфинал в Лига Европа, само че след края на акцията се завърна в редиците на баварския клуб.

Треньорът на Франкфурт Адолф Хютер обаче е удовлетворен от представянето на Хинтерегер и заради тази причина управлението на тима договаря с сътрудниците си за привличането му за непрекъснато. За да се снабдят с правата му обаче от “Комерцбанк Арена” ще би трябвало да извадят минимум 15 милиона евро.

Ако до договорка не се стигне, Айнтрахт има и авариен вид. Другият централен бранител, който е в полезрението на Хютер и Фреди Бобич е Валдемар Антон от Хановер 96. Роденият в Узбекистан някогашен юношески национал на Германия бе закрепостен титуляр през последния сезон и игра във всичките 34 мача на хановерския отбор, който обаче изпадна от елитната дивизия на страната. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР