Мартин Харизанов е най-младият кандидат за общински съветник от листата

...
Мартин Харизанов е най-младият кандидат за общински съветник от листата
Коментари Харесай

Мартин Харизанов е един от най-активните млади хора във Враца. Нека го подкрепим за общински съветник

Мартин Харизанов е най-младият претендент за общински консултант от листата на Политическа партия ГЕРБ за община Враца. На идните локални избори, които ще се проведат на 27 октомври, 29-годишният врачанин ще се бори с преференция 128. Той счита, че включването на младежите в политиката и тяхната ангажираност е основна за устойчивото развиване на общината.
В момента младият врачанин е съучастник и шеф на компания „ Империум Нутришънс “ ООД, която създава натурални хранителни добавки. Занимава се с рекламни медии и направа на бизнес каталози на територията на Враца и Монтана. Работи и като счетоводител в "Златен Изгрев " ЕООД.
Мартин Харизанов е приключил висшето си обучение в Свищов, като с изключение на двете бакалавърски степени по „ Финансово ръководство в обществения бранш “ и „ Финансов мениджмънт “, има и две специализации. Едната е „ Валутен, данъчен и митнически надзор “, а другата – „ Независим финансов одит “. В момента кара докторантура по стопанска система на тематика „ Финансово обезпечаване за развиването на Северозападния регион и обмисляне “.
Миналата година Харизанов получи голямо самопризнание като бе определен за ръководител на Алумни клуб „ Финанси 2013” в Свищов, който е най-големият в историята на Академията за приключили финансисти.
Бащата на Харизанов Николай е бил проверяващ служител на реда в научо-техническия отдел, когато на 27.11.1991 година умира по време на работа. Майка му Детелина е старши преподавател по биология и химия в ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ във Враца от 1983 година. Младият мъж има двама братя – Станислав и Ангел, които са математици, а Станислав също така работи в Българска академия на науките и е международен първенец по математика.
През 2015 година Мартин Харизанов подписва брак с дъщерята на известния врачански предприемач Красимир Каменов – Петя, от която има две деца – момиче Деяна и момче Красимир.
Работата и персоналния си живот врачанинът съвместява ловко с редица начинания, в които е спонсор и съорганизатор. Сред тях са „ Купа Враца “, „ Състезание по приложно колоездене “, „ Купа Леденика 2019 “, както и самодейността „ Аз предпочитам да се развъртвам във Враца “, която ще е годишна и през тази образователна година следва второ следващо съревнование, което ще включи учебни заведения от цялата област.
„ Смятам, че като най-младият претендент консултант в листата (29 години) и виновен човек, брачен партньор и татко на две деца, приключил две магистратури и настоящ докторант в СА „ Димитър А. Ценов”- Свищов, съм развил у себе си воля, мотивация и умения, с които мога да бъда потребен в обществото и да съставлявам гласа на врачани в локалния парламент.
Обещавам да работя и да преследвам цели само свързани за един по-добър живот за децата ни - тук във Враца!
Имам потребност от вашата поддръжка на 27 октомври за листата на Политическа партия ГЕРБ за Враца с номер 43 в интегралната бюлетина и преференция 128! “, споделя Мартин Харизанов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР