Мартин Фрийман разкри, че е било много странно и тъжно

...
Мартин Фрийман разкри, че е било много странно и тъжно
Коментари Харесай

Мартин Фрийман: Беше странно да снимам „Черната пантера 2“ без покойния Чадуик

Мартин Фрийман разкри, че е било доста необичайно и тъжно по време на фотосите на “Черната пантера 2″ без починалия Чадуик Босман.

50-годишният артист превъплъщава ролята на Еверет К. Рос във втората част на супергеройския блокбастър на Marvel Studios приказва за това по какъв начин нещата се трансформират след гибелта на основния воин Чадуик, който умря през 2020 година след борба с рак на дебелото черво.

„ От една страна, на снимачната площадка имаше доста хора, цели екипи, които се събраха, с цел да създадат кино лентата. В същото време няма подозрение, че в основата на всичко това е огромна празнота и вие го усещате “, сподели Фрийман пред Collider.

„ С цялото ми почитание към режисьора Райън Куглер и всички останали, които работиха интензивно, с цел да се уверят, че всичко върви добре, фотосите бяха в действителност занимателни. Харесва ми да играя Еверет Рос. Той е доста занимателен воин, сладостен за историята”, изясни Фрийман.

„ Но беше необичайно. Разбира се, беше необичайно, че Чадуик не беше там. Няма по какъв начин да заобиколите това. Мисля, че беше много необичайно и тъжно за всички, само че в това време всички сме наясно, че животът продължава.”
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР