Мартин Божанов (с прякор Нотариуса), освен че е бил на

...
Мартин Божанов (с прякор Нотариуса), освен че е бил на
Коментари Харесай

Двама прокурори видели Нотариуса на Коледния купон на СРП

Мартин Божанов (с прякор Нотариуса), като се изключи че е бил на коледен прием на Софийската районна прокуратура в Банско, не е приказвал с никого от прокурорите. Това сподели пред прокурорската гилдия районният обвинител Георги Обидимски. Той е в постройката на кадровия орган по процедурата, по която са изслушвани прокурори по отношение на кръга за нерегламентирано въздействие в правосъдната система, заяви Българска телеграфна агенция.

 

Обидимски сподели, че след това е схванал кой е Божанов и се тормозил по какъв начин на служебно мероприятие участва такова лице.

 

Не видях да се е запознавал с някого и да е търсил контакт, сподели Обидимски. Той си спомни, че на събитието е бил и юрист Велимир Атанасов, който си е приказвал както с Божанов, по този начин и с някогашния областен прокурор на София Невена Зартова.

 

Ако знаех кои са хората, нямаше да участвам на банкета, сподели Обидимски.

 

Неговият сътрудник Пламен Петков също сподели, че едно лицата, участвали на банкета, е бил Мартин Божанов. Нямам спомен къде стоеше, само че на място разбрах кой е, изясни обвинителят.

 

Колкото до публикация, в която се споделя, че Петков е измежду хората, поканил Божанов, прокурорът сподели, че това не е правилно.

 

Не съм имал преписки и каузи с Божанов през годините, сподели Петков и си спомни, че Велимир Атанасов му показал Божанов като негов прочут. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР