Мартин Божанов-Нотариуса е пътувал до Гърция за един ден заедно

...
Мартин Божанов-Нотариуса е пътувал до Гърция за един ден заедно
Коментари Харесай

ОПААА! Нотариуса ходил в Гърция с Любена на Пепи Еврото

Мартин Божанов-Нотариуса е пътувал до Гърция за един ден дружно с някогашната брачна половинка на Петьо Петров-Пепи Еврото Любена, след което са се върнали още веднъж дружно у нас. Това разкри Бойко Рашков в парламентарната комисия за активността на разстреляния лобист в правосъдната власт.

За връзката на Мартин Божанов с Любена Петрова стана ясно преди месец. През 2022 година тя е купила апартамент от компания на Нотариуса. Мрежата му е работила дружно с тази на Пепи Еврото, стана ясно още в комисията. Бившият следовател и притежател на ресторант ”Осемте джуджета ” има парцели в Гърция.

Той се разведе с Любена Петрова през същата 2022 година, когато е пътувала с Нотариуса до южната ни съседка.

Мартин Божанов беше погубен на 31 януари в двора на затворения комплекс, където живее със брачната половинка си. Тогава от прокуратурата оповестиха, че са го разследвали и всеки миг е трябвало да бъде упрекнат по дело за проведена незаконна група за имотни измами, пране на пари и закани към магистрати. Няколко месеца преди този момент някогашният му сътрудник Пепи Еврото беше упрекнат за противозаконни записи на магистрати от районната прокуратура, само че градската иззе делото след отстраняването на Иван Гешев и го приключи. Срещу него там има и друго следствие - за откраднатото злато на предприемача Илия Златанов.



Сигурно им е било радостно в Южната ни съседка

Такъв скандал с прокуратурата не помня, отсече депутатът от ПП-ДБ и някогашен вътрешен министър Бойко Рашков, при който ГДБОП стартира инспекцията на Нотариуса през 2021 година Той е и някогашен началник на Националната следствена работа. Следователи в предишното са били Илиана Кирилова и Петьо Петров-Еврото. 

Илиана Кирилова и Пепи Еврото са били близки. Той дълго време е бил началник на Кирилова, а след това беше конфигуриран от Сотир Цацаров като началник на столичната следствена работа. Сега, тъй като е доста правоверен и нищо неприятно не е направил, избяга при опит да бъде арестуван. Никой не знае къде е, разгневи се Рашков. И попита дали след напускането на следствието през 2015 година

Това е следствието против него, което стартира малко преди отстраняването на Иван Гешев като основен прокурор. Един от прокурорите по делото - Константин Сулев, беше упрекнат поради работата си по него и неотдавна го предадоха на съд.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР