Мартин Божанов-Нотариуса е имал имоти в Гърция. Колко – ще

...
Мартин Божанов-Нотариуса е имал имоти в Гърция. Колко – ще
Коментари Харесай

Сигналът за убийството на Мартин Божанов-Нотариуса е подаден близо час по-късно

„ Мартин Божанов-Нотариуса е имал парцели в Гърция. Колко – ще установим правилна цифра. Имаме данни за един, който е с огромни мащаби “. Това заяви Любомир Николов, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи.

„ Сигналът за убийството е подаден късно. От камерите, снимали убийството, се вижда, че сигналът е подаден към 50 минути по-късно. Съпругата му тогава го е установила. Свидетелите не са алармирали органите не Министерство на вътрешните работи “, добави той.

„ Извършваме дейности за събиране на данни по отношение на съответни хипотетични причинители, мястото, от което е създаден изстрелът и какво е оръжието “, уточни Николов.

„ Установяваме лица от близкия кръг, с които ще работим, с цел да се ориентираме в житието и битието на лицето, с цел да изведем по-коректни версии, по които да работим предпочитано “, добави шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

Според него е допустимо част от лицата, организирали убийството, да са напуснали страната.

„ Разполагаме с оперативни данни, че той фиктивно владее много парцели, само че на негово име или на неговите компании – парцелите са единици. За госпожа Божанова разполагаме с данни, че тя е придобила къща отвън София. Извършено е претършуване и изземване в парцела “, акцентира той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР