Мартин Божанов - Нотариуса е бил със сменени лични данни

...
Мартин Божанов - Нотариуса е бил със сменени лични данни
Коментари Харесай

Ново 20: Нотариуса бил със сменени ЕГН и фамилия, но нямал лични документи с тях

Мартин Божанов - Нотариуса е бил със заменени персонални данни в продължение на 2 години, като персонални документи с подправените имена и ЕГН не са му издавани. Това съобщи в изявление за bTV шефът на Столична дирекция на вътрешните работи основен комисар Любомир Николов.

Според него главният претекст за убийството на Нотариуса е финансов, а причинителят е работил професионално.

Спрямо това има ли към този момент обвинен за убийството на Божанов, Николов означи, че " имам вътрешно чувство, че скоро неуморният труд на сътрудниците от бранш убийства ще се възнагради с триумф ". За претекстовете за убийството основният комисар уточни, че " претекстове по отношение на това лице със противоречива известност има доста. Но фактически имаме главен претекст, по който работим и мисля, че той ще се окаже правилен. По-скоро е финансов претекст ".

На въпроса дали килърът на Божанов е един, Николов отговори: " в общи линии изстрелите, които са създадени са три и смятам, че са създадени от един човек с едно оръжие. Това демонстрира и експертизата на гилзите ". По думите му " изстрелите са създадени от 10-12 метра. Убийството е станало незабавно след паркиране на лекия автомобил на паркомясто, което нормално е употребявал, и сега на убийството е получил прецизен професионален изстрел в задната част на тила ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР