Мартин Божанов е ползвал клуба няколко дни преди да бъде

...
Мартин Божанов е ползвал клуба няколко дни преди да бъде
Коментари Харесай

Николай Стайков от Антикорупционния фонд: Божанов е ползвал клуба дни преди да бъде убит

Мартин Божанов е употребил клуба няколко дни преди да бъде убит. Той е траял да се употребява като място за срещи, само че доста по-внимателно. Това сподели Николай Стайков от Антикорупционния фонд на чуването във Висш съдебен съвет. 

Стайков изясни, че през годините доста публицисти са се опитвали да ревизират какво вършат толкоз доста полицейски коли пред клуба. Според него те осигурявали защита на клуба и по тази причина прикани Столична дирекция на вътрешните работи да създадат инспекция за присътвието  на полицейски коли там. 

" Имаме информация, че Божанов е употребил наследник буркан и е влизал най-спокойно на паркинга на спецпркуратурата и спецсъда. Трябва да се ревизира дали е бил със статус на доверено лице или осведомител, той е парадирал с подобен статус ", добави Стайков, написа 24 часа.

        

Нито едно име не е излязло обществено, към този момент нямаме нищо с изключение на, че е имало клуб и ние имаме интерес да се разнищи до дъно. сподели Николай Стайков. Той разясни, че имали доста информации за клуба, само че били решени, че от тях описи с имена нямало да излизат, тъй като не било правилно и нямали да бъдат употребени като пощенска кутия. 

Стайков изясни, че и в ДАНС имало информация за Божанов и трябвало и те да бъдат питани. 

Шефката на Върховен касационен съд Галина Захарова го попита за присъединяване на съдии в неофициални кръгове на въздействие, само че и за опцията в общественото подмятане на имена да бъдат забъркани и хора, които не са свързани с нерегламентирана активност. Затова тя изиска да показа повече за следствието. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР