Мартин Божанов – Нотариуса не танцувал на банкета на СРП,

...
Мартин Божанов – Нотариуса не танцувал на банкета на СРП,
Коментари Харесай

Нотариуса не танцувал на банкета на СРП, общувал само с Велимир Атанасов

Мартин Божанов – Нотариуса не танцувал на банкета на СРП, общувал единствено с Велимир Атанасов. Това описа прокурор Георги Обидимски от СРП пред Прокурорския съвет. Той е участвал на въпросното празненство, на което бил и Божанов, през 2021 година в Банско.

Обидимски е в СРП от 2014 година. На въпросното коледно празненство той зеблязал Нотариуса. Обърнал му внимание, тъй като не го познавал.

 Той не видял Нотариуса да беседва с някой от сътрудниците му, не се и запознавал с него

В оня миг, през 2021 година, той не знаел кой е Нотариуса. След това обаче попаднал на следствието на Антикорупционния фонд, и схванал в какви схеми е забъркан непознатият мъж. Това го тормозило доста.

„ Не съм го видял да танцува или да комуникира с някой от сътрудниците. Същото не се отнася до юрист Велимир Атанасов “, изясни прокурорът в отговор на въпрос какво е правил Божанов на празненството.

Атанасов говорел със Зартова. Те стояли на масата против нея. Двамата разговаряли между тях.

„ Ако знаех кои са хората, нямаше да участвам на този прием “, сподели прокурорът. „ Срещу Зартова стояха, двамата бяха малко отделени от останалите. Срещу тях беше прокурор Зартова. Не съм видял той да беседва с прокурор Зартова. “

Източник: 24 часа 
Още вести четете в категория Крими&Темида
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР