Марти и Николай излизат на среща с предизвикателства, а Бела

...
Марти и Николай излизат на среща с предизвикателства, а Бела
Коментари Харесай

Следвай ме идва с нова доза предизвикателства

Марти и Николай излизат на среща с провокации, а Бела се сбогува с обичаните си другари в новия епизод на уеб сериала Коя е най-голямата компликация на втората среща, разберете първо във.

Бела отпътува за Амстердам , с цел да сбъдне фантазията си и да запише музикален албум. Минути преди полета, изгряващата звезда съумява да се си вземе сбогом и с нейната огромна обич – Николай.
 Ники и Марти NOVA
Ники и Мартина излизат на втора среща. Кой е виртуоз в предизвикването с целувки и кое е най-прочувственото музикално осъществяване, гледайте в новия епизод на.

Докато любовният пламък сред Мартина и Николай е на път да ги изпепели, този сред Катя и Петьо е на път да угасне. За да се пребори с терзанието и сполучливо да преминат на последващо равнище във връзката си, Петьо прекалява с питиетата. В какви неловки обстановки изпадат Катя и Петьо, следва да разберете в новия епизод на сериала, първо във.-->
 Николай NOVA
Ще се върне ли Бела? Каква е тайната, която може да попречи на щастието на Марти и Ники? Открийте отговорите в новия епизод на уеб сериала

„ Следвай ме “ първо във

Може да следите всеки понеделник и четвъртък във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР