Мартениците се оказаха мост между млади и стари в Шумен.

...
Мартениците се оказаха мост между млади и стари в Шумен.
Коментари Харесай

Мартениците се оказаха мост между млади и стари в Шумен

Мартениците се оказаха мост сред млади и остарели в Шумен.

Поводът бе акцията на ученическия съвет към шуменското приблизително учебно заведение " Панайот Волов ". Младежите сервираха мартеници дружно с цяла фолклорна стратегия на възрастните хора от локалния старешки дом. 

 DarikNews.bg

" Решихме да подарим мартеници на тези хора, с цел да не се усещат самотни . Искаме да им донесат и доста здраве, с цел да може по-дълго да са с нас ", сподели Драгомир Борисов.

Той добави, че неговата баба също е в дома и е доста прелестно както за консуматори да се срещат с младежи, по този начин и за младежите.
 DarikNews.bg
" Възрастните хора са доста забавни и имат готино възприятие за комизъм и е прелестно да си приказваме ", признава Драго. 
 
Той и неговите съученици са изработили 1500 мартеници в своята работилница. Именно тях закичваха и на потребителите в дома. Те не им останаха длъжни и ги " наградиха " също с пожелания - най-много свързани с сполучливото дипломиране. 
 
 DarikNews.bg

Освен на потребителите от вкъщи за възрастни хора мартеници учениците ще закичат и на деца в няколко детски градини, както и в разнообразни образователни заведения.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР