Мартен Фуркад стигна до втора победа за сезона, след като

...
Мартен Фуркад стигна до втора победа за сезона, след като
Коментари Харесай

Мартен Фуркад с втора победа за сезона, Краси Анев финишира 22-и

 Йоханес Тингенс Бьо завоюва преследването, българите нямаха добър ден
Мартен Фуркад стигна до втора победа за сезона, откакто завоюва преследването на 12.5 километра от Световната купа по биатлон в австрийския град Хохфилцен.

Французинът повали всичките 20 цели и измина трасето за 32:22.3 минути. Фуркад изпревари с 13.7 секунди Арнд Пайфер. Германецът започва пети на 27.9 сек. зад Бьо и позволи една неточност в стрелбата, само че със мощно ски тичане стигна до втората позиция.

Трети с закъснение от 16.1 сек. до спечелилия приключи Ветле Кристиансен. Норвежецът потегли десети на 50.8 сек. след Бьо, само че с безгрешна пукотевица стигна до първия подиум в кариерата си.

От българите най-добре се показа Красимир Анев. Той приключи 22-и с една неточност на последната пукотевица и закъснение от 1:47.9 мин. от Фуркад. Владимир Илиев е 38-и с четири неточности и пасив от 2:54.3 мин.

Ето и Топ 5 в генералното класиране на Световната купа:



Красимир Анев е 34-и с 51 точки, Антон Синапов - 52-и с 22 точки, Владимир Илиев - 59-и с 11 точки и Димитър Герджиков - 62-и с 4 точки. В неделя в Хохфилцен предстоят щафетите за мъже и дами.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР