Марта Вачкова засипа колегите си с похвали. Актрисата гостува в

...
Марта Вачкова засипа колегите си с похвали. Актрисата гостува в
Коментари Харесай

Наричат Марта Вачкова „колежке“, когато влезе в болница

Марта Вачкова засипа сътрудниците си с похвали. Актрисата гостува в „ На кафе “, където описа повече детайлности за обичания медицински сериал на феновете – „ Откраднат живот “. Тя показа и повече неща за своята героиня – сестра Жекова. Марта Вачкова приказва и за връзките с сътрудника си Владо Пенев.
Обичаната актриса не спести похвалите и възхищението си по повод професионализма на своите сътрудници и обърна особено внимание на гения на Юлиан Вергов. „ Един обичан мой миг от предходен сезон на „ Откраднат живот “ е този, в който аз се карам на доцент Банков по тази причина, че флиртува с всички сестри в болничното заведение, а той внезапно ме целува, нещо, което въобще не беше написано в сюжета.

И какво мислите направи сестра Жекова – просто си оправи косата пред огледалото и се усмихна. Така го беше замислил Юлиан, да ме шокира по подобен метод, че и самата сестра Жекова да си каже: „ Виждаш ли, и теб да беше подгонил, щеше да му се дадеш “, майтапи се Марта.
Сестра Жекова
Актрисата разкри още, че постоянно прибавя нещо от себе си, когато влиза в ролята на сестра Жекова. „ Текстът, подобен какъвто го пишат сценаристите, ми харесва доста, само че постоянно прибавям по нещо от себе си. Вече сме снимали толкоз доста сезони на „ Откраднат живот “, че самоуверено мога да кажа, че от време на време те напасват думите на героинята ми по самата мен.

Лошото е, че станах още по-ревлива около сестра Жекова и към този момент не съм сигурна до какъв брой аз давам на нея, а тя – на мен. Чувствам, че ставам все по-любопитна и давам от ден на ден препоръки на хората “, споделя още Марта.
„ Най-редовно ми се случва, когато вляза в болница да ме назовават „ колежке “. Най-близките ни фамилни другари също са лекари. Откакто съм сестра Жекова непрестанно получавам предложения от разнообразни лечебни заведения. Това са напълно съществени оферти, последното от които е от една огромна болница във Варна “, споделя обичаната актриса.
Марта разкрива и какво я свързва в Владо Пенев.

„ Кой не би желал същинска обич с Владо. Аз съм благополучен човек освен в работата си, само че и по тази причина, че съм намерила най-точният и правилен другар, сътрудник, опора, консултант и мъж. Аз боготворя Владо във всичките му проявления. Обичам го всячески и съм щастлива, че той ме обича “, споделя Марта за връзките си в Владо Пенев, написа nova.bg.
Инфо: razkritia.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР