Марта Вачкова вече няма се разкарва без дрехи по родните

...
Марта Вачкова вече няма се разкарва без дрехи по родните
Коментари Харесай

Марта Вачкова се закани: Ще се пека гола само в Италия

Марта Вачкова към този момент няма се разкарва без облекла по родните плажове, а единствено в чужбина, най-вече в Италия, където посещава профилиран курорт. Актрисата от години изповядва убеждението, че лятно време на морето би трябвало да остава напълно без облекла и да се отдава на галещите лъчи на слънцето, които са изключително потребни за ме обаче на женския организъм, писа „ Телеграф “.

В последно време Марта намирала все по-малко уединени места, издават нейни приятелки нудистки. От време на време върви по планините и там се съблича дружно с приятелки и някои сътрудници. Но нещо в последно време я било боязън да не срещне мечки, изключително когато е гола из Родопите. Иначе по родното Черноморие тя, както и други нудистки жалели, че именитият български гларус сваляч, който имал податливост да почита всевъзможни форми на нудизъм, бил на процедура липсващ.

Напоследък се хвалела, че посещава профилиран плаж за нудисти в Италия, като се допуска, че той е на остров Капри, където Марта всяка година върви на посетители на Дарина Павлова.

Тази есен отново била поканена, като този път ще отиде с Владо Пенев. Откакто двамата възобновиха връзката си, Марта съумя да го уреди даже и в сериала „ Откраднат живот “, в който тя е в централна роля а в този момент и той ще е началник на болничното заведение.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР