Марта Вачкова стори нещо, за което мечтаят хилядите фенки на

...
Марта Вачкова стори нещо, за което мечтаят хилядите фенки на
Коментари Харесай

Горещо Видео: Марта Вачкова Пусна Ръка На Наум Шопов, Имала Му Мерак

Марта Вачкова стори нещо, за което мечтаят хилядите последователки на сериала „Откраднат живот“ и по-специално на лекар Борис Тасев. Сестра Жекова най-безцеремонно пусна ръка на младия красавец и потопи в тъга почитателките му.
От известно време Вачкова се е запалила по операторството и през няколко дни предава онлайн какво се случва край снимачната площадка в болница „Свети Кирил“.
Преди няколко часа Марта сподели по какъв начин екранният доктор Тасев тренира сред сцените със свое присъединяване. Пред колежката си атлетичният Наум извършва известно упражнение с ластици за трицепси.
МЛАДИЯТ ШОПОВ съдебна експертиза СКАРА С ГАДЖЕТО СИ ЗАРАДИ…
Марта не устоя на изкушението да допре мускула на сътрудника си: „Майкооо, по какъв начин се напряга! Сега дамите мрат, че Жекова бара, еб..си майката! Ооооо… това не трябваше“, изпусна се Жекова. След което изиска и тя да опитва упражнението.

После Марта похвали Шопов, че е мъж за образец: „Наум е МАШИНА! Всеки свободен момент тренира. Или учи. Той е образец за всеки млад мъж“, а под видеото заваляха мнения, с които последователките на Вачкова й завидяха, че се е докоснала до лелеяния ерген, написа Пик.
УЖАС! МАЛКИЯТ ШОПОВ ЗАДМИНА ПЛЕЙМЕЙТКИТЕ, ЕТО КАКВИ ГИ ВЪРШИ 
„Жекова, не пипай, той е на Фотева“, пошегуваха се с Марта, а на собствен ред тя отвърна: „И Жекова душа носи. Не единствено носа й е дълъг, а и меракът й е голям“.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР