Марта Вачкова също изрази радостта си да е отново сред

...
Марта Вачкова също изрази радостта си да е отново сред
Коментари Харесай

Огромни Изненади В Новия Откраднат Живот! Всичко Се Преобръща, Вижте Какво Очаква Зрителите!

Марта Вачкова също изрази насладата си да е още веднъж измежду сътрудниците си. „ Много съм щастлива и ми е хубаво, че в първия снимачен ден съм тук при сътрудниците. Всички се радваме да се забележим “, сподели актрисата, написа nova.bg.

Продуцентът на „ Откраднат живот “ Евтим Милошев показа, че в осми сезон на хитовия медицински сериал още веднъж ще бъдат наранени тематики, които са значими за обществото. „ Винаги сме засягали тематики, които са значими за обществото ни. В този сезон също ще има такава сюжетна линия. Тя ще визира ролята, статута и смисъла на частните, респективно и държавните лечебни заведения “, разяснява телевизионният продуцент за новия сезон на медицинския сериал.

Само преди седмица Ралица Паскалева също изрази насладата си в профила си в Инстаграм, че тя и Емил Марков са от дребното артисти, които са в „ Откраднат живот “ още от първи сезон на медицинския сериал.

Актрисата назова себе си и екранния си сътрудник „ ветерани в сериала “. „ Можем умерено да се назовем ветерани в сериала! Хаха. Петър и Галя претърпяха толкоз доста през тези години и епизоди. Спомняте ли си запознанството им? А любовния триъгълник сред тях и Виолета? Отравянето на Галя и злополуката, която претърпя? Комата, хипнозата, свадите, разделите, бременностите, всички медицински случаи, изневери, смях, сълзи… Винаги съм се шегувала, че Галя единствено метеорит не я е блъснал в този сериал. Хаха.

Започнаха фотосите на новия сезон на „ Откраднат живот “ сн. Facebook

През толкоз доста е минал този персонаж – беше обичан и ненавиждан, харесван, само че и презиран. И ето това в отговор на въпроса за какво към момента ми се играе в „ Откраднат живот “… Защото постоянно има нещо ново, забавно и провокиращо за игра и пресъздаване “, написа Ралица в Инстаграм за желанието си да се снима в хитовия сериал.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР