Марта Вачкова навърши 64 години на морето, при това на

...
Марта Вачкова навърши 64 години на морето, при това на
Коментари Харесай

Марта Вачкова чукна 64 на яхта

Марта Вачкова навърши 64 години на морето, освен това на палубата на яхта, в компанията на другари. На фотосите, които тя сама разгласява в обществената мрежа се виждат Захари Бахаров и половинката му Диана Алексиева.

 

И до момента в който Вачкова е заголила бедро на яхтата, то житейската й половинка Владо Пенев най-сетне се е сбогувал с брадата, с която приличаше на Дядо Коледа. И въпреки да е общоизвестно, че актрисата е върл нудист, тя към този момент доста внимава къде се пече по този начин, както майка я е родила.

 

Въпреки дългогодишната й битка с наднорменото тегло, актрисата към този момент се е примирила, че няма да може да наподобява като манекенка, тъй като борбата й изгубена идея.

Това обаче не й пречи да се подлага постоянно на разкрасителни процедури. Очевидно се старае да е свежа и лъчезарна за Владо Пенев, с който са неразделни.

 

Към днешна дата двойката наподобяват повече от щастливи. Те обичат да отдъхват както по родните курорти, по този начин и в чужбина. Обожават и срещите си с другари.

Инфо: Уикенд

Тагове: Марта Вачкова Захари Бахаров Владо Пенев Диана Алексиева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР