Марта Вачкова и Катето Евро изправиха на нокти приятели и

...
Марта Вачкова и Катето Евро изправиха на нокти приятели и
Коментари Харесай

Спасяват с линейка Катето Евро и Марта Вачкова

Марта Вачкова и Катето Евро изправиха на нокти другари и почитатели в обществените мрежи, откакто помолиха да бъде извикана кола за спешна помощ, ако не се появяват онлайн в границите на 30 минути.

Двете актриси се отдадоха на планинарство и кулинария през почивните дни, като не пропуснаха да покажат и крайния резултат от заниманията си.

" Тези гъби ги набрахме като за булки и манатарки ", обясниха те в първото от редица видеа, като предизвестиха, че не са сигурни по отношение на ядивността на продуктите. Дадоха обаче поръчка, че ще ги сготвят и ще разчитат на почитателите си да ги спасят при положение, че са объркали.

 Спасяват с кола за спешна помощ Катето Евро и Марта Вачкова

" Добре ли сте? Мина ли 1 час? Следващия път ми звъннете ", пък подмятна в даден миг с наяве терзание идейният мотор на " Пощенска кутия за приказки " Гери Турийска.
 Спасяват с кола за спешна помощ Катето Евро и Марта Вачкова

По-късно Евро и Вачкова още веднъж се включиха онлайн, с цел да покажат, че са оживели и намигнаха с признанието, че булките и манатарките в действителност са закупени от Женския пазар.

Още от на следващия ден пък екранната сестра Жекова ще радва феновете пред дребния екран със завръщането на хитовата здравна поредност " Откраднат живот ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР