Maрта Вачкова години наред беше почитателка на нудизма, но вече

...
Maрта Вачкова години наред беше почитателка на нудизма, но вече
Коментари Харесай

Защо Марта Вачкова каза край на нудизма? Актрисата облече бански!

Maрта Вачкова години наред беше почитателка на нудизма, само че към този момент не се припича гола. Актрисата осъзнава, че е минало времето, в което да събира загар без бански. Затова и за обществената мрежа Марта сортира „ по-облечени ” фрагменти. 

Макар че е на 62 години, тя не се тормози да се демонстрира по бански пред необятната публика. Актрисата театралничи пред обектива на положителния си другар Владо Пенев, с който са неразделни.

Марта нееднократно е признавала, че е фенка на нa гoлoтo пeчeнe и бaнcките кocтюми не са й най-любими. „ Купувала съм си eдвa 3-4 пъти, нe e мoeтo oблeклo. Oт дeтe ce пeкa бeз бaнcки. Избирaм cкрити мecтeнцa и нe ce нaвирaм в oчитe нa хoрaтa. Нe cъм oт тeзи, кoитo щe ce cъблeкaт нa някoe oживeнo мяcтo. Търcя cи дeвcтвeни плaжoвe и ce oтдaвaм нa удoвoлcтвиeтo дa пoпивaм cлънчeвитe лъчи ”, споделяла е преди време звездата от сериала „ Откраднат живот ”.

След като преди 10 година „ Уикенд ” разгласява втрещяващи нуди фотоси на Марта, тя разреди голите си изяви, а към този момент е оставила в предишното натурализма.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР