Марта Стюарт е известна не само с невероятната си физическа

...
Марта Стюарт е известна не само с невероятната си физическа
Коментари Харесай

25 неустоими рецепти на Марта Стюарт, с които всеки ден може да е празник

Марта Стюарт е известна освен с невероятната си физическа форма на възраст 80+, само че и другите си инициативи като бизнесдама.

Първите стъпки в кухнята прави още като дете, когато майка ѝ я учи да готви, а до момента в който от баба и дядо научава по какъв начин да консервира, от татко си получава цяло образование по градинарството. В тийнейджърска възраст Стюарт стартира работа като модел, а по-късно се впуска в кариера на стоков брокер.

Страстта ѝ към домакинство, обзавеждане и готвене си личи, когато основава компания за кетъринг. Впечатлен от уменията ѝ на готвач и хазаин, авторитетен издател предлага на Стюарт да напише своя лична готварска книга.
 Тайните за здраве и хубост на Марта Стюарт  Тайните за здраве и хубост на Марта Стюарт  Тайните за здраве и хубост на Марта Стюарт  Тайните за здраве и хубост на Марта Стюарт
През 90-те триумфът ѝ като създател е последван от основаването на списание Martha Stewart Living и телевизионно предаване със същото име. От тогава Марта Стюарт построява цяла медийна империя, учредена на любовта към дома и уюта .

Нейните предписания са толкоз неустоими , че няма потребност да чакаме специфичен мотив, с цел да ги опитаме. Вижте 10 от тях, които откриха място и в Edna.bg. Обзалагаме се, че ще си харесате повече от една!











 Марта Стюарт Getty











 Марта Стюарт Getty











 Марта Стюарт Getty











 Марта Стюарт Getty

 Марта Стюарт Getty

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР