Марта от „Ергенът“ с много удари от живота дотук! Безработната художничка

...
Марта от „Ергенът“ с много удари от живота дотук!
Безработната художничка
Коментари Харесай

Истината: Марта от „Ергенът“ крие жестока семейна драма!

Марта от „Ергенът“ с доста удари от живота дотук!
Безработната художничка Марта Желязкова, която стана известна с риалитито „Ергенът“, е претърпяла едни от най-лошите неща в живота на всеки човек. Макар да няма още 40 година, към този момент е изгубила и двамата си родители.



Първо умира майка й, след нея се прости с живота и татко й. Сбогуването с бащата е изключително тежко за Марта, защото до последно тя е с него в болничното заведение и се надява на знамение.

Личният живот на художничката дотук не наподобява по никакъв начин благополучен. Освен фамилната драма, която е претърпяла с родителите си, тя има и провален брак зад тила си.

Марта става брачна половинка и майка още на 20-годишна възраст, което я изолира от купоните на връстниците й. Затова сега наподобява като развързана и желае да живее на макс.

Все отново обаче да се разведеш, с цел да купонясваш, какъвто наподобява казусът на Марта, не прави по никакъв начин положително усещане. Виктор даже я разкри, че не е в шоуто поради него, а с цел да се позабавлява.

Години наред Марта е била издържана от мъжа си. Сега, когато към този момент е сама, е обикновено за нея да се оглежда за нов мъж, който да й обезпечи стандарта, на който е привикнала. Надали обаче този мъж е Виктор Стоянов.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР