Марта напусна „Ергенът“, защото сподели на Виктор, че все още

...
Марта напусна „Ергенът“, защото сподели на Виктор, че все още
Коментари Харесай

Марта след „Ергенът“: Александра сама си е виновна!

Марта напусна „Ергенът“, тъй като показа на Виктор, че към момента обича някогашния си
Снощи Марта не получи роза от ергена Виктор Стоянов и напусна шоуто. Това се случи малко след срещата й с него. На нея Марта показа на Стоянов, че към момента е влюбена в някогашния си мъж, от който има щерка – Криста.

Това накара Виктор да прати Марта да си обяснява възприятията към някогашния й мъж у дома. В снощния епизод от „Ергенът“ тя даже показа, без грам терзания, че желае да преживее някои неща, които към момента не е претърпяла и по-късно има огромна възможност да се върне при бащата на детето й.

Марта признава, че е влезнала в предаването, с цел да „придобие увереност“. Тя не крие, че даже и в този момент „все още търси себе си“, само че „върви в вярната посока“. Марта е безапелационна също, че ще й е належащо повече време, с цел да преодолеел раздялата с някогашния й, само че декларира, че Виктор не е бил мъжът за нея.

В предаването Марта се опита да остане надалеч от свадите, само че не съумя. „В последна сметка в действителност не желаех да бъда против някой, само че нямаше различен начин“, споделя тя. „Тези кавги бяха непрекъснати и не всичко се излъчва по телевизията“, добавя още Марта.

Център на всеки скандал, както всички виждаме, е не какъв да е, а Александра Гърдева. А съгласно Марта Алекс сама си е отговорна за всичко това, което й се е случило в шоуто.
 Марта към момента търси себе си след раздялата с бащата на детето й сн. Инстаграм
Марта към момента търси себе си след раздялата с бащата на детето й сн. Инстаграм

„Изглежда все едно ние я тормозим и тя е жертва, а не беше така“, споделя Марта. „Тя е повода за това, никой не я е карал да се държи по тази начин“, добавя брюнетката. Марта разкрива, че след шоуто не поддържа връзка с Гърдева, както и с Ева.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР