Марта Желязкова е последната отпаднала участничка от риалити предаването Ергенът“.

...
Марта Желязкова е последната отпаднала участничка от риалити предаването Ергенът“.
Коментари Харесай

След "Ергенът": Марта все още е необвързана и не спира да говори за бившия си мъж

Марта Желязкова е последната отпаднала участничка от риалити предаването „ Ергенът “. Още през цялото време Виктор демонстрираше огромни благосклонности към нея, само че в следствие разбра, че брюнетката не е подготвена за нова връзка, защото към момента таи очаквания да се събере с някогашния си мъж. При последния им по-задълбочен диалог двамата взеха решение просто да бъдат положителни другари, макар че Виктор доста, доста не има вяра в другарството сред мъж и жена. 

Виж още: Лукс, загар и приятна компания: Александра Богданска смени Турция с Гърция

Марта е единствената участничка, която има дете – тъкмо по тази причина от самото начало неналичието на щерка ѝ мощно я тормозеше.

Виж още: Криза! Джорджано дебютира в OnlyFans, за " наслаждение и още нещо " желае по 10 $ на месец

В изявление за телевизионно предаване Марта показа, че към момента е необвързана. След раздялата с бащата на щерка си тя осъзнава, че доста мъчно може да се влюби в този момент, тъй като към този момент е много осъзната и би позволила мъчно човек, който да ѝ скапе подредения на този стадий живот. Колкото и да е необичайно, Желязкова през целия формат не спираше да приказва за единствения мъж в живота си, с който към този момент са разграничени. С присъединяване си тя може би е желала да го не помни, само че това явно не се е получило.

Изображение:  https://www.instagram.com/martajelyazkova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР