Марта детронирана по хубост от дъщеря си! Марта от „Ергенът“ бе

...
Марта детронирана по хубост от дъщеря си!
Марта от „Ергенът“ бе
Коментари Харесай

Красавица: Щерката на Марта от „Ергенът“ я засенчи по хубост!

Марта детронирана по красота от щерка си!
Марта от „Ергенът“ бе измежду най-харесваните участнички в предаването. И освен поради положителната визия, а основно поради спокойния си и балансиран темперамент. Тя нито един път не провокира скандал с друга дама, камо ли пък да изпадне в нервност, както неведнъж правеше Виктория Капитонова.
 Ергенът
Марта от „Ергенът“ има чудна щерка

Марта се държа като дама, по този начин и напусна формата. Знаем, че Виктор Стоянов реши да я в профил, тъй като усети, че тя още обича някогашния си мъж. Факт, който самата тя не отхвърли, даже противоположното. Марта се надява, че някой ден ще се събере отново с обичания, от който има прелестна щерка. Именно за порасналото към този момент момиче ще приказваме в този момент.

Мнозина си представяха щерката на Марта като малко момиченце, само че тези фотоси взривиха нета. Оказа се, че тийнейджърката към този момент се е трансформирала в млада дама, освен това каква… Изобщо няма да преувеличим като кажем, че девойката удари в земята личната си майка по хубост. Марта не може да се мери с нея, сори!



Щерка й, както сами виждате, очевидно е наследила най-хубавото и от двамата си родители, а и наподобява щастлива и спокойна – нещо, което сочи, че макар раздялата тя е обгрижвана и обичана от Марта и някогашния й.

Двамата би трябвало и доста да я пазят, тъй като с тази визия момичето сигурно към този момент си има не един любовник.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР