Март ще изреве като лъв за Западното крайбрежие, където е

...
Март ще изреве като лъв за Западното крайбрежие, където е
Коментари Харесай

Калифорния може да види 10 фута сняг, докато планинската верига Сиера Невада се подготвя за виелица с ветрове до 100 мили в час

Март ще изреве като лъв за Западното крайбрежие, където е планинската верига Сиера Невада ще бъде взривен от многодневна вихрушка, която стартира в четвъртък вечерта и ще продължи до неделя.

В пика на бурята на някои места - като Донър Пас в Калифорния и езерото Тахо на границата сред Калифорния и Невада - може да има снеговалеж от 1 до 2 инча на час и яростен вятър пориви от 50 до 100 mph за 72 часа подред.

Като се има поради, че това ще бъде толкоз студена и ветровита стихия, ослепителният сняг може да изръмжи огромен сектор от интензивно пътувания кулоар I-80 и да повлияе доста на общности толкоз ниско, колкото подножието на Сиера.

Снегът ще стартира да се ускорява в северните и централните елементи на Сиера в четвъртък през нощта до петък рано сутринта.

Обилен сняг и свирепи ветрове ще обиден Сиера през целия ден, до момента в който бруленият от вятъра дъжд напоява крайбрежните региони (включително региона на залива).
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР